Διαιτητές: Οι «αγαπημένοι» και τα «μαύρα μάτια»

Όπως γράφτηκε χθες, ο πρόεδρος ζήτησε συνάντηση με τους Κουτσοκούμνη και Ρέικβαρτ, προκειμένου να παραθέσει τα παράπονα της ομάδας μας για τη διαιτησία, ειδικά στα παιχνίδια ντέρμπι. Ακόμα, θα ζητήσει εξηγήσεις γιατί κάποιοι διαιτητές διαιτητεύουν μόνιμα τους αγώνες της Ανόρθωσης και κάποιοι άλλοι σπάνια ενώ υπάρχουν και συγκεκριμένοι διαιτητές που ορίζονται πάντα με συγκεκριμένους αντιπάλους.

Εμείς, παραθέτουμε τις συχνότητες με τις οποίες μας ορίστηκαν φέτος οι διαιτητές:

«Αγαπημένος» μας διαιτητής ο πρόεδρος του Συνδέσμου Λεόντιος Τράττου που ορίστηκε ούτε λίγο, ούτε πολύ 6 φορές σε 36 αγώνες! Ακολουθεί ο φίλος του προέδρου των διαιτητών Μάριος Παναγή με 4 φορές. Τον Νικολαΐδη συναντήσαμε σε 3 παιχνίδια όπως και τους Χριστοδούλου (1 κόκκινη), Αναστασίου (1 κόκκινη), Τσαγγάρη (μας έδωσε 2 κόκκινες) και Σκαπούλη.

Από μόλις 2 παιχνίδια μας σφύριξαν οι ΗλίαΓιώργος Νικολάου, Μούσκος και Παναγιώτου.

Μαύρα μάτια κάναμε να δούμε τους Κώστα Νικολάου, Τσούκα και Ψευδιώτη (1 κόκκινη) που μας διαιτήτευσαν από 1 φορά.

Αυτός που θεωρείται ως ο καλύτερος διαιτητής (αφού ορίστηκε στον τελικό πρωταθλήματος), δηλαδή ο Μασιάς,  δεν μας διαιτήτευσε φετινό παιχνίδι!

Διαιτητές Συχνότητα
Τράττου 6
5
Παναγή 4
Νικολαΐδης, Χριστοδούλου, Αναστασίου, Τσαγγάρης, Σκαπούλης 3
Ηλία, Νικολάου Γ, Μούσκος, Παναγιώτου 2
Νικολάου Κ, Τσούκας, Ψευδιώτης 1
Μασιάς 0

Σημειώστε και τα εξής:

Πέντε κίτρινες και άνω σε ένα παιχνίδια μας έδειξαν οι Αναστασίου (με Ομόνοια), και τρεις φορές (!) ο Χριστοδούλου (με Άχνα(!), Δόξα που κερδίσαμε 1-6(!) και Ομόνοια).

Και τα έξι παιχνίδια που μας σφύριξε ο Τράττου, ήταν ντέρμπι: Απόλλωνα (εντός), ΑΠΟΕΛ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ερμής (εντός), Ομόνοια (εκτός), Απόλλων (εκτός).

Τα υπόλοιπα τα διαιτήτευσε ο Παναγή: Απόλλων (εκτός), ΑΠΟΕΛ (εντός), Άρης (εντός) – το μόνο μη ντέρμπι, ΑΠΟΕΛ (εντός).

Χάθηκαν οι διαιτητές κ. Ρέικβαρτ;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ