Θέλουν και αξίζουν τη δυναμική παρουσία του κόσμου

Κάλεσμα στο κόσμο για να στηρίξει την ομάδα στον αυριανό πρώτο ημιτελικό απέναντι στην Α.Ε.Καραβά απευθύνει η επιτροπή πετόσφαιρας της Ανόρθωσης. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η ομάδα μας πριν 2 βδομάδες κατέκτησε τον τίτλο και βαδίζει ολοταχώς για το νταμπλ, υποχρέωση μας να την στηρίξουμε!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Η Επιτροπή Πετόσφαιρας καλεί το μεγάλο κόσμο της ομάδας μας να γεμίσει της κερκίδες του Θεμιστόκελιου Αθλητικού κέντρο το βράδυ της Παρασκευής 11/4 και ώρα 20:00 στον αγώνα Κυπέλλου  με την Α.Ε.Καραβά.  Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας πήρε την πρόκριση για τους 4 του Κυπέλλου αποκλείοντας την Αναγέννηση  Δερύνειας στον προηγούμενο γύρο. Ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο ομολογουμένως και πλέων βλέπει την συνέχεια όπου με νίκη θα φέρει την ομάδα μας πιο κοντά στον μεγάλο τελικό της 25ης Απριλίου.

Θα θέλαμε να τονίσουμε το πόσο σημαντική είναι η βοήθεια των φίλων της ομάδας μας οι οποίοι καλούνται  να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας,  η οποία την φετινή σεζόν τους έκανε για πολλοστή φορά περήφανους με ακόμη μια κατάκτηση πρωταθλήματος.

Με το δικό τους τρόπο οι φίλοι της ομάδας και πάντοτε μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια να σπρώξουν την προσπάθεια που θα δώσει  η ομάδα μας για να κάνει το μεγάλο βήμα για τον μεγάλο τελικό.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ