Σε πρώτο πλάνο γηπεδικό και οικονομικό

Την πρώτη από μια σειρά δύσκολων αποφάσεων, κλήθηκε να αναλάβει χθες το φουτσαλικό τμήμα, μιας και τερματίστηκε η συνεργασία με τον Μάριο Προδρόμου, προπονητή που ανέβασε την Ανόρθωση στην Α’ κατηγορία. Η άνοδος της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του νησιού, συνεπάγεται σημαντικών ευθυνών και ανοιγμάτων σε πολλούς τομείς, τους οποίους ο Ανδρέας Παπαλλής και οι συνεργάτες, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να επεξεργάζονται.

Σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί το γηπεδικό μιας και δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο αν η Ανόρθωση αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει το «Κίτιον» στους εντός έδρας αγώνες, γεγονός που αποτελεί δίκοπο μαχαίρι. Από τη μια είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει θέμα ποιότητας του αγωνιστικού χώρου σε σύγκριση με το «Κοινοτικό», ωστόσο η συνύπαρξη στο ίδιο γήπεδο με καλαθοσφαιρικά και φουτσαλικά τμήματα άλλης ομάδας, δεν ευνοεί την αξιοποίησή του για προπονήσεις σε ευέλικτα ωράρια.

Οι οικονομικές υποχρεώσεις ανεβαίνουν κατακόρυφα, με τα εισητήρια διαρκείας από μόνα τους να μη μπορούν σε καμιά περίπτωση να καλύψουν τον προϋπολογισμό της χρονιάς. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι έχουν γίνει επαφές με τα υπόλοιπα Ανορθωσιάτικα τμήματα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και ενδεχομένως την έκδοση ενός κοινού εισητηρίου διαρκείας για τα πλείστα απ’ αυτά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναβάθμιση του ρόστερ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μιας και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Α’ και Β’ κατηγορίας είναι μεγάλη. Σαφέστατα, αναμένεται να παρθούν αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα μιας και το οικογενειακό κλίμα που διαμορφώθηκε τα δύο αυτά χρόνια, ήταν από τους καταλυτικούς παράγοντες που οδήγησαν το τμήμα στην σημερινή του κατάσταση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ