Οχαγιόν και Φοφανά για το γκολ της χρονιάς

Μόσε Οχαγιόν και Γκαούσου Φοφανά θα δώσουν τη δική τους μάχη για τον τίτλο του γκολ της χρονιάς, με τους δύο ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να ζητούν την ψήφο μας. Όλα αυτά στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης του Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ), ο οποίος θα βραβεύσει στις 5 Μαΐου, το καλύτερο γκολ της κανονικής περιόδου του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Οχαγιόν έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, το οποίο συνοδεύτηκε με βαθμολογικό όφελος για την ομάδα μας. Ήταν το 71ο λεπτό της αναμέτρησης που έγινε στις 4 Ιανουαρίου 2014, όταν ο Ισραηλινός με σουτ πίσω από το κέντρο του γηπέδου, νίκησε τον Βάλε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ο Φοφανά με τη σειρά του προσπάθησε να κλέψει λίγη από την λάμψη του Γκονζάλο Γκαρσία στον αγώνα απέναντι στην Δόξα στο Μακάρειο στάδιο, αγώνα στον οποίο ο Λατινοαμερικάνος είχε βρει δίκτυα τέσσερις φορές. Στο 32ο λεπτό ο Αφρικανός με ωραίο ελιγμό από αριστερά έστειλε με διαγώνιο σουτ την μπάλα στην αντίθετη γωνιά της εστίας των γηπεδούχων, γράφοντας προσωρινά το 0-2.

Η ψήφος σας μπορεί να κατατεθεί μέσω της σελίδας που διατηρεί ο ΠΑΣΠ στο facebook και πιο συγκεκριμένα στον σύνδεσμο https://www.facebook.com/pasp.org.cy/app_126231547426086.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ