Ο Σιέλης να τιμηθεί με το Βραβείο Ήθους της χρονιάς, προτείνει η ΑΕΛ

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης,η ΑΕΛ εκφράζει της θερμές της ευχαριστίες προς τον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Βαλεντίνο Σιέλη, για τις ενέργειες που προέβηκε και γλύτωσε τη ζωή του Άντρεα Καλουτζέροβιτς. Τέλος η ΑΕΛ προτείνει όπως ο Βαλεντίνος Σιέλης τιμηθεί με το βραβείο ήθους της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΛ, από τα βάθη της καρδιάς μας εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στο ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Βαλεντίνο Σιέλη.

Ο Βαλεντίνος στη φάση του τραυματισμού του Άντρεα Καλουτζέροβιτς, ενήργησε άμεσα και ενστικτωδώς και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή μας, με αποτέλεσμα να του σώσει την ζωή.

Τέτοιες ενέργειες δείχνουν το μεγαλείο της ανθρωπιάς και του αθλητισμού. Η υγεία των αθλητών και όλων μας είναι σημαντικότερη από το ίδιο το άθλημα και την κατάκτηση τίτλων.

Βαλεντίνο Σιέλη σε ευχαριστούμε και σε θαυμάζουμε. Ένα ευχαριστώ ίσως είναι πολύ λίγο για να ανταποδώσει τέτοιες ενέργειες.

Προτείνουμε όπως ο Βαλεντίνος Σιέλης, να τιμηθεί με το Βραβείο Ήθους της χρονιάς.

Το Σωματείο μας επιφυλάσσεται όπως, με τη πρώτη ευκαιρία, στο επόμενο μεταξύ μας παιχνίδι με την Ανόρθωση ή με την οποιαδήποτε άλλη πρώτη ευκαιρία να τιμήσει τον Βαλεντίνο Σιέλη για την ενέργεια του.

Ευχαριστίες στο Βαλεντίνο Σιέλη, εκφράζει και η οικογένεια του Αντρέα Καλουτζέροβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ