Να τον αφήσουν να δουλέψει

Το πρώτο βήμα έγινε, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα αφού από αυτό εδώ το βήμα πολλάκις αναφερθήκαμε στην αναγκαιότητα της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή για την αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης.

Πλέον η Ανόρθωση πέραν από το διοικητικό στάτους αλλάζει και στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κακά τα ψέματα, η Ανόρθωση την τελευταία 6ετία ήταν η ομάδα – χαρά του οποιουδήποτε επιθυμούσε να προτείνει κάποιο ποδοσφαιριστή. Στην μετά – Τιμούρ Κετσπάγια εποχή δόθηκαν 87 επαγγελματικά συμβόλαια, μα διάκριση καμιά. Εκτοξεύθηκε το χρέος από τους λανθασμένους χειρισμούς υποθέσεων που αφορούσαν ποδοσφαιριστές και στο τέλος «βάλαμε την ουρά μας στα σκέλια μας και τα πληρώνουμε».

Ο ολλανδός Τετ Φαν Λέουβεν, αν μη τι άλλο είναι γνώστης αυτής της θέσης αφού εργάστηκε προηγουμένως σε Φίτεσσε και Αγκόβ Ολλανδίας γεγονός που δίνει την σιγουριά ότι αν αφεθεί απερίσκεπτος στα καθήκοντά του τότε μπορεί να παράξει με την ίδια επιτυχία το έργο που εκεί συντέλεσε.

width-660_height-1000_0902e6_16077_poull

Όλα αυτά τα κακώς έχοντα που συνέβαιναν στο σωματείο, ο Ολλανδός καλείται να τα εξαλείψει.  Καλείται να δημιουργήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα με αρχή και τέλος. Με ισοζυγισμένο ροστερ και ποδοσφαιριστές με κίνητρα. Να είναι σε νεαρή ηλικία και να «χρησιμοποιήσουν» την Ανόρθωση σαν το βήμα για την περαιτέρω εξέλιξη τους. Να μπορούν να δέσουν με τους νεαρούς που υπάρχουν ήδη στην ομάδα και όλοι μαζί να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα διεκδικεί την νίκη σε κάθε αγώνα, θα βγάζει υγεία και  θα μπορεί να ξαναφέρει την χαμένη περηφάνια του Ανορθωσιάτη.

Από την στιγμή που έφθασε στην Κύπρο ο Ολλανδός, αυτός θα πρέπει να είναι ο «άρχων» εντός και εκτός γηπέδου σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτός θα έχει τον πρώτο το δεύτερο και το τελευταίο λόγο. Ήδη χορτάσαμε από ανίκανους που έφτιαχναν ομάδα και ρεζίλευαν εαυτόν και τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης. Εδώ θα είμαστε και αν δούμε οτιδήποτε το μεμπτό θα το πολεμήσουμε. Διότι απλά εμείς, ο κόσμος της Ανόρθωσης έχουμε γνώση πόσο πολύ έβλαψαν την ομάδα, άτομα που έκαναν κουμάντο χωρίς καν στοιχειώδεις γνώσεις περί ποδοσφαίρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ