Μήτρου για Πάους και Κωστένογλου

Επιβεβαίωσε ότι ο Πάους είναι στη λίστα του Λέουβεν, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας, μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του SuperSport. Χαρακτήρισε τον Νίκο Κωστένογλου αξιοπρεπέστατο άνθρωπο και εργατικότατο προπονητή, που ήρθε όμως σε άσχημη στιγμή για την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Είναι μέσα στη λίστα του κ. φαν Λίουεν και αυτό το όνομα. Εάν και εφόσον προκριθεί από τη λίστα κάποιος προπονητής τότε σίγουρα θα έχει συνάντηση με τον κ. Πουλλαΐδη. Από πλευράς διοίκησης δεν υπάρχει καμία επαφή. Το νέο προπονητή θα τον επιλέξει ο Τεντ φαν Λίουεν, αλλά η τελική απόφαση για το ποιος από αυτούς που θα εισηγηθεί, ανήκει καθαρά στη διοίκηση και τον πρόεδρο Χρίστο Πουλλαΐδη».

Για το νυν προπονητή της Ανόρθωσης, Νίκο Κωστένογλου, ανέφερε: «Έγινε μια συνάντηση χθες ανάμεσα στον κ. Πουλλαΐδη και τον κ. Κωστένογλου και θα είναι στον πάγκο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Είναι ένας προπονητής που ήρθε δυστυχώς σε μια πάρα πολύ άσχημη στιγμή για την Ανόρθωση. Εργατικότατος προπονητής, άνθρωπος αξιοπρεπέστατος, δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά ούτε για τον ίδιο ούτε για την ομάδα. Οπόταν την επόμενη σεζόν, κατόπιν εισηγήσεων και του διευθυντή ποδοσφαίρου θα πορευτούμε αλλιώτικα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ