Με οδηγό την παράδοση εν μέσω απουσιών

Προετοιμασία μετ΄εμποδίων για την ομάδα μας και αυτή την αγωνιστική για τον αγώνα με το Αποελ στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο αντίπαλος καίγεται όσο ποτέ άλλοτε για το τρίποντο μιας και η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έθεσε ως ύψιστο σκοπό το back to back, με την Ανόρθωση να πετυχαίνει το επίτευγμα αυτό στα τέλη της δεκαετίας του 90.

Στα αγωνιστικά τώρα, η «Μεγάλη Κυρία» παρατάσσεται με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα θα απουσιάζουν οι Βέγκα, Ζόρζε, Δημητρίου, Αβραάμ, Άντιτς και Κάλβο.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια ίσως επανέλθει ο Κωνσταντίνου μετά και από την άσχημη εμφάνιση του Βαλβέρδ στον αγώνα με τον Ερμή. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνισθούν οι Σιέλης, Οικονόμου. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λοϊζίδης και στο αριστερό ο Λαΐφης.

Στον χώρο του κέντρου ενδεχομένως να παραταχθούν οι Μαραγκός και Μάκος ως ανασταλτικοί μέσοι, ενώ τέσσερις παίκτες ερίζουν για την θέση του επιτελικού. Οχαγιόν, Γκρικαλασβίλι, Μπεσσέρα και Γκαρσία με τον Γεωργιανό να έχει κάποιο προβάδισμα.

Στην επιθετική γραμμή οι Φοφανά, Μακρής και Κολαούτι αναμένεται να αποτελέσουν την τριάδα που θα επιχειρήσει να κάνει τα ρήγματα που θα επιφέρουν το γκολ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ