Λοϊζίδης και Γκρίγκα ξέρουν τον τρόπο

Δεύτερο γκολ με κεφαλιά στο πρωτάθλημα από τον Σότα Γκριγκαλασβίλι με ισάριθμες μπαλιές από τον Παναγιώτη Λοϊζίδη, γεγονός που μόνο τυχαίο δεν είναι. Μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, στον οποίο το μοναδικό μας γκολ προήλθε από συνδυασμό των δύο ποδοσφαιριστών, ήρθε άλλη μια αριστουργηματική συνεργασία καλοζυγισμένης σέντρας και εκτέλεσης εν κινήση.

Αφενός μεν ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός έχει αποδείξει ότι αρέσκεται να μπαίνει σφήνα ανάμεσα στους αντίπαλους αμυντικούς με όλα τα τέρματά του κατά τη φετινή περίοδο (πλην της εκτέλεσης φάουλ) να μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Ο Γκρίγκαλασβίλι έχει την εκρηκτικότητα και τον τσαμπουκά ώστε να μπορεί να αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός πατώντας την αντίπαλη περιοχή, γεγονός που τον καθιστά ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του εκάστοτε προπονητή.

Αφετέρου για τον Παναγιώτη έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι έχει τα ανεβάσματα που δεν είχαν τόσοι και τόσοι δεξιοί οπισθοφύλακες την μετά Champions League εποχή, γεγονός που προσδίδει μια επιθετικότητα από τα άκρα που έλειψε αρκετά. Σαφέστατα οι δύο μπαλιές που σέρβιρε στον Γκριγκαλασβίλι δεν ήταν οι μοναδικές ενέργειες άξιες σχολιασμού μιας και μετρά άλλη μια εξαιρετική μεταβίβαση στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (και πάλι για τα playoffs) την οποία ο Μπεσέρα έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ