Σιέλης: «Λειτούργησε το ανθρώπινο ένστικτο»

Στον Super ΣΠΟΡ FM μίλησε πριν από λίγο ο Βαλεντίνος Σιέλης. Ο Βαλεντίνος στις δηλώσεις του τοποθετήθηκε για το γεγονός των ημερών, είπε μεταξύ άλλων πως δεν γνωρίζει από πρώτες βοήθειες και λειτούργησε καθαρά από ένστικτο. Τέλος για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε πως δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και πως είναι τιμή του που αγωνίζεται στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το περιστατικό με τον Καλουτζέροβιτς

«Να πω ότι εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω από πρώτες βοήθειες αλλά το ένστικτο το ανθρώπινο σε κάνει να αντιδράσεις άμεσα. Εκείνη την στιγμή ένιωσα ότι έπρεπε να τρέξω άμεσα να βοηθήσω. Ήμουν μακριά αλλά είδα ότι υπήρχε πρόβλημα. Δεν θέλω να με αποκαλούν ήρωα, εγώ έκανα αυτό που θα έκανε ο οποιοδήποτε που ήταν στην θέση μου. Το σημαντικό είναι ότι ο παίκτης της ΑΕΛ είναι μια χαρά και νιώθουμε όλοι χαρούμενοι που είναι μια χαρά ο ποδοσφαιριστής»

«Με τιμά το γεγονός ότι η ΑΕΛ θα με τιμήσει. Απλά να προσθέσω ότι ο άτυχος οπαδός του ΑΠΟΕΛ που έχασε το μάτι του είναι οικογενειακός μου φίλος και νιώθω άσχημα γι’ αυτό».

**«Πήγα στο σπίτι του, στην οικογένεια του και μιλήσαμε».

Τι σου είπε ο Καλουτζέροβιτς…

«Είχαμε συγκινητικές στιγμές. Μου είπαν ότι του έσωσα την ζωή, τους είπα ότι δεν θέλω να με βλέπουν έτσι καθώς όλοι θα έκαναν το ίδιο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους γιατρούς τους δυο ομάδων. Ο δικός μας γιατρός ο κ. Χατζηνικολάου έσπευσε άμεσα και βοήθησε. Τα λόγια είναι περιττά, είμαι περήφανος, όμως έχασα τον ύπνο μου με αυτά που έζησα σε εκείνη την άτυχη στιγμή. Όταν έφυγα από την σκηνή φοβήθηκα για τα χειρότερα και ένιωσα γαλήνη όταν έμαθα ότι είναι καλά».

«Πήρα πολλά μηνύματα τις τελευταίες δυο μέρες. Βλέπω ότι μετά από αυτό που έγινε οι οπαδοί είναι πιο ενωμένοι».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ…

**«Έχουμε να κάνουμε νίκη εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που να φορά την φανέλα της ομάδας και να μην θέλει να κερδίσει. Τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι, είναι σημαντικό να το κάνουμε αυτό και είναι καθήκον μας να αγωνιζόμαστε για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας»

**«Εγώ νιώθω ντροπή όταν ακούω ότι παίκτες μας διαλέγουν παιχνίδι για να παίξουν. Να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς δεν διαλέγουμε παιχνίδια, αγωνιζόμαστε σε όλα το ίδιο. Αλίμονο μια ομάδα όπως η Ανόρθωση να μην παίζει σε κάθε παιχνίδι για να νικήσει. Χρειάζεται μια επιτυχία για να μας ανεβάσει».

** «Έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, είναι τιμή μου που αγωνίζομαι στην Ανόρθωση και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ