Λήγουν συμβόλαια μιας ενδεκάδας!

Όχι ένας όχι δύο αλλά έντεκα συμβόλαια λήγουν με το τέλος της χρονιάς. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αποτυχία της φετινής χρονιάς δίνει την ευκαιρία για ολικό λίφτινγκ.

Συγκεκριμένα λήγουν τα συμβόλαια

Ρομπέρτο Κολαούτι: Ο Αργεντινός ξεκίνησε εντυπωσιακά όμως στη συνέχεια σίγησε. Έχει το γκολ στο αίμα του και αναμφίβολα σε ένα πιο δεμένο και οργανωμένο σύνολο θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Το συμβόλαιο του όμως είναι πολύ ψηλό και ηλικιακά θεωρείται μεγάλος οπότε δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Αντώνης Παπαδόπουλος εκτός εάν δεχθεί πολύ γενναία μείωση. Αν συνυπολογίσουμε όμως και τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε συζητήσεις με άλλη ομάδα τότε οι πιθανότητες μειώνονται.

Αμιτ Μπεν Σοσιάν: Ο Ισραηλινός είναι και με τα δύο πόδια στην έξοδο. Θα έχουμε να θυμόμαστε μόνο τις αναμνηστικές του φωτογραφίες με τον Κασσιανό τη μέρα που υπέγραψε στην ομάδα μας. Στο γήπεδο δεν κατάφερε ποτέ να δικαιώσει τη φήμη που τον συνόδευε

Τόνι Κάλβο: Ο Ισπανός έφυγε από την Ανόρθωση στις 7 του Αυγούστου και επέστρεψε στις 27. Η χρονιά του ήταν μέτρια, είχε ορισμένες παραστάσεις όμως σε αρκετά ματς χάθηκε. Οι πιθανότητες παραμονής του δεν είναι με το μέρος του Ισπανού, σίγουρα θα αναζητηθεί κάτι καλύτερο και πιο σταθερό. Αν είναι και σε καλύτερη τιμή τότε ακόμη καλύτερα.

Γκαουσού Φοφανά: Ξεκίνησε εκρηκτικά και μετά σίγησε. Έπρεπε να ενημερώσουμε τη Δόξα αν επιθυμούσαμε να ενεργοποιήσουμε το όψιον παραμονής του πράγμα το οποίο δεν πράξαμε. Η αλήθεια να λέγεται να δώσει 50.000 για να αγοράσεις ποδοσφαιριστή στην ηλικία του Φοφανά και με το δείγμα που μας έδειξε φέτος είναι πολλά. Το ενδεχόμενο να παραμείνει και με την νέα χρονιά είναι εξαιρετικά απομακρυσμένο.

Γκονζάλο Γκαρσία: Ήρθε δανεικός από την Μακάμπι με σκοπό και στόχο να ηγηθεί της Ανόρθωσης. Αυτό έγινε μόνο στο πρώτο ματς με την Γκέφλε. Εκ τότε και με μοναδική εξαίρεση το ματς με τη Δόξα ο Γκονζάλο απουσίαζε από το γήπεδο. Έκατσε και δύο μήνες εκτός και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει. Για να μείνει και του χρόνου πρέπει να συναινέσει και ίσως να ικανοποιηθεί οικονομικά και η ομάδα του Ισραήλ. Εκτιμούμε πως βρίσκεται και αυτός στην έξοδο.

Σότα Γκριγκαλασβίλι: Ο Γεωργιανός κατά την παρουσία του στην Ανόρθωση έδειξε καλά στοιχεία όμως σε αρκετά ματς δεν ξέφυγε από τη μετριότητα. Το χαμηλό συμβόλαιο που έχει ίσως λειτουργήσει υπέρ του για μία θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Μπεσέρα: Ήρθε στο δεύτερο μισό της περιόδου που η ομάδα πήρε την ελεύθερη πτώση. Οι εμφανίσεις του μέτριες ως απογοητευτικές. Οι απολαβές του κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Ίσως του δοθεί η ευκαιρία με τη σωστή προετοιμασία να ανακτήσει τον παλιό καλό του εαυτό.

Μοσέ Οχαγιόν: Ο συμπαθής Ισραηλινός χτύπησε Limit-up το διάστημα Νοεμβρίου – Ιανουαρίου. Στη συνέχεια όπως και η υπόλοιπη ομάδα δεν κατάφερε να επιβιώσει του ναυαγίου. Οι πιθανότητες παραμονής του είναι περιορισμένες.

Πάολο Ζόρζε: Μεγάλωσε ο Πορτογάλος, η χρονιά του φέτος όπως και η περσινή δεν κυμάνθηκε σε ψηλά στάνταρ όπως τουλάχιστον αναμέναμε όταν τον υπογράφαμε από τον ΑΠΟΕΛ. Θεωρείται βέβαιο πως στο τέλος της χρονιάς θα δει την πόρτα της εξόδου.

Γαβριήλ Κωνσταντίνου: Αγωνίστηκε σε τρία ματς. Είναι σχετικά νεαρός και ίσως να παραμείνει στο ρόστερ για δεύτερη ή τρίτη επιλογή.

Ντάνιελ Βέγκα: Ο Αργεντινός κήπερ τραυματίστηκε και είναι εκτός εδώ και 2 μήνες. Οι εμφανίσεις του ενόσω αγωνιζόταν ήταν πειστικές. Το συμβόλαιο του είναι σε λογικά πλαίσια οπότε εάν όλα πάνε καλά και το επιθυμεί ο ίδιος τότε το λογικότερο σενάριο θα είναι να παραμείνει κάτοικος “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ