Κυριακή της Ανορθώσεως

Κυριακή του Πάσχα. Κυριακή της αγάπης, Κυριακή των απανταχού Ελλήνων Χριστιανών. Σήμερα γιορτάζεται η μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού και για εμάς είναι ποικιλότροπη η σημασία της.

Πρώτα από όλα γιατί κουβαλάμε το μαρτύριο της προσφυγιάς. Εδώ και 40 πλέον χρόνια κουβαλάμε τον Γολγοθά του ξεριζωμού, της απώλειας των παρουσιών και της στέρησης της απόλαυσής των. 40 χρόνια μακριά από την Αμμόχωστο, την Μεσαορία και την Καρπασία είναι για εμάς, 40χρόνια Γολγοθάς.

Το δικό της Γολγοθά βιώνει και η πολυαγαπημένη όλων Ανόρθωση. Το σύμβολο της προσφυγιάς και ο φάρος της επιστροφής στην Αμμόχωστο βιώνει εδώ και 6 χρόνια τη δική της δοκιμασία. Αυτή η χρονιά θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι το τελευταίο σκαλί του Γολγοθά και ευελπιστούμε ότι η φετινή Κυριακή του Πάσχα είναι η απαρχή της Ανάστασης της πολυαγαπημένης μας ομάδας. Είναι η Κυριακή της Ανορθώσεως και του χρόνου το Πάσχα η Ανάσταση να μας βρει όλους ενωμένους, συσπειρωμένους γύρω από το ιδανικό ζωής που λέγεται Ανόρθωσις. Αν το επιτύχουμε αυτό θα ξαναζήσουμε τις παλιές καλές στιγμές με την Μεγάλη μας Κυρία να φιγουράρει πρώτη και παντού.

Με υγεία, δύναμη και πίστη μπορούμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Μπορούμε να σταματήσουμε τον Γολγοθά της Ανόρθωσης μας. Χρονιά πολλά και πάλι φίλοι συμμαχητές. Καλές γιορτές σε όλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ