Καλή λύση ο Τον Καάνεν

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Θα ήθελα να αναφερθώ στην προπονητολογία που γίνεται το τελευταίο διάστημα. Προσωπική μου άποψη, είναι ότι ο κύριος Κωστένογλου πρέπει να κρίνεται επιεικώς, μιας και ανέλαβε μια ομάδα που δεν σχεδίασε ο ίδιος και με πολλές ελλείψεις στο ρόστερ. Παρόλα αυτά δεν μας έχει δείξει να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές, ούτε σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης είδαμε κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή.

Μια καλή λύση για εμένα, σε περίπτωση που αποδεσμευτεί ο Κωστένογλου, είναι ο κύριος Τον Καάνεν. Με το έργο και την δουλειά που έδειξε σε ΑΕΚ και ΑΡΗ πιστεύω είναι ένας προπονητής που ταιριάζει στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ την δεδομένη στιγμή. Μπορεί να δουλέψει με χαμηλό μπάτζετ όπως έδειξε και στις προηγούμενες του ομάδες, μπορεί να πάρει το 100% από κάθε ποδοσφαιριστή και από πλευράς τακτικής φαίνεται προπονητής που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και προσαρμόζεται ανάλογα. Πήρε μια ΑΕΚ από την δεύτερη κατηγορία που ήρθε και την έβαλε ομίλους του Europa League μέσα σε μια χρονιά.

Παρέλαβε επίσης ένα διαλυμένο ΑΡΗ έτοιμο για δεύτερη κατηγορία και τον οδηγάει εκ τους ασφαλούς στην παραμονή, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Συν το γεγονός ότι είναι ένας δυναμικός και φιλόδοξος  προπονητής που γνωρίζει την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και την κυπριακή πραγματικότητα. Σαν χαρακτήρα δεν μπορώ να τον γνωρίζω αν και η αποδέσμευση του από την ΑΕΚ με προβλημάτισε. Σε γενικές γραμμές όμως τον θεωρώ μια αξιόπιστη επιλογή για την ομάδα.

Σ.Α

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ