Οι εξαγγελίες να συνεχίσουν να γίνονται πράξεις

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα της Ανόρθωσης, ο κόσμος της ομάδας άρχισε να παρεκκλίνει από την αρχική του απογοήτευση αλλά ακόμη κρατάει μικρό καλάθι.

Εξάλλου δεν είναι και λίγες οι φορές που ο αρχικός ενθουσιασμός κατέληξε σε κανναβάτσο.Τα έργα και οι εξαγγελίες Πουλλαΐδη άρχισαν να υλοποιούνται αλλά ακόμη δεν έφεραν αποτελέσματα. Ίσως αυτό να αργήσει και λίγο διότι δεν διορθώνεται από την μια μέρα στην άλλη αυτό που συνέβηκε στην Ανόρθωση.

Στο δια ταύτα λοιπόν, ο κόσμος ναι μεν χάρηκε από τις πληροφορίες που θέλουν την επιτροπή προγραμματισμού να αποτελεί παρελθόν αλλά θέλει να το δει και στην πράξη. Ναι μεν χάρηκε από το ανέβασμα στην πρώτη ομάδα των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά θέλει να δει και την συνέχεια. Θέλει να δει, να διαβάσει, να ακούσει για ποδοσφαιριστές που δεν θα συνδέονται με Κύπριους μάνατζερ ή άλλα συμφέροντα, να δει να υπογράφουν ποδοσφαιριστές σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία με κίνητρο και φιλοδοξίες και όχι 35χρονοι ξοφλημένοι ποδοσφαιριστές τύπου Τόμασιτς.

Επιθυμία του κόσμου είναι να δει  την ομάδα να στελεχώνεται με μια λογική και με συνοχή ποδοσφαιριστών σε κάθε γραμμή, όχι όπως την περσινή παρωδία που κατέληξε σε τραγωδία.

Η άποψη του κόσμου είναι ο αδιάψευστος κριτής. Εδώ θα είναι και δεν πρόκειται να επιτρέψει περαιτέρω λανθασμένες κινήσεις από οποιονδήποτε. Αν όλα λειτουργήσουν ομαλά και οι εξαγγελίες γίνουν έργα και τα έργα φέρουν αποτελέσματα τότε η επιστροφή του κόσμου θα είναι μαζική.

Σε τέτοιο βαθμό που οι διοικούντες δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους. Διότι η δίψα είναι μεγάλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ