Εβδομάδα εξελίξεων – τα έξι ανοιχτά μέτωπα

Για την χριστιανοσύνη η βδομάδα που μας πέρασε ήταν η βδομάδα των παθών, για την Ανόρθωση ήταν μια ήσυχη έως “νεκρή” βδομάδα.  Ο πρόεδρος βρίσκεται κάπου μεταξύ Μπαχρέιν και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο Φαν Λέουβεν ήταν Ολλανδία και αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπήρχαν.

Η ήσυχη βδομάδα όμως πέρασε και πάει και ετοιμάζεται να τη διαδεχθεί εβδομάδα που θα φέρει εξελίξεις. Αγωνιστικά την βδομάδα που έρχεται η Ανόρθωσις θα κληθεί να δώσει 2 αγώνες με τον Απόλλωνα και με την ΑΕΛ. Ωστόσο το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει στο μηδέν καθώς άπαντες καίγονται για την επόμενη μέρα.

Προπονητής

Το μεγάλο θέμα που είναι ανοιχτό και ο Φαν Λέουβεν θέλει να το κλείσει άμεσα, είναι αυτό του προπονητή, τα ονόματα που ακούστηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς πρόκειται για αυθαίρετες διαισθήσεις των ρεπόρτερ ή απλά αποκυήματα φαντασίας.

Ανανεώσεις συμβολαίων

Μέσα στη βδομάδα είτε θα έχουμε ανακοινώσεις είτε διαβουλεύσεις με ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους. Σίγουρος για παραμονή θεωρείται ο Ντάνιελ Βέγκα και δεν αποκλείεται να συζητηθεί και με άλλους ποδοσφαιριστές το ενδεχόμενο παραμονής τους με σαφέστατα πιο οικονομικούς όρους για την Ανόρθωση.

Μεταγραφές

Ανοιχτό κεφάλαιο το οποίο θα μας απασχολήσει αρκετά φέτος είναι αυτό των μεταγραφών. Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ανόρθωσις θα πραγματοποιήσει γύρω στις 12 μεταγραφές. Ήδη ο Φαν Λέουβεν έχει σχηματίσει άποψη για το ρόστερ και έχει στα υπόψιν ονόματα ποδοσφαιριστών για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Κάποια ονόματα θα ακουστούν μέσα στις επόμενες μέρες, δίχως όμως να αναμένεται ουσιαστική εξέλιξη πριν κλείσει το θέμα προπονητή.

Επενδυτές

Σε λιγότερο από 40 μέρες θα ενεργοποιηθεί η εταιρεία, μοναδικός “σοβαρός” μέτοχος την παρούσα στιγμή είναι ο Χρίστος Πουλλαΐδης, με το ποσοστό των μετοχών του ως προς αυτές που πωλήθηκαν να ξεπερνά το 90%. Αναμφίβολα το πλάνο και η επιθυμία του προέδρου δεν βαδίζει όπως θα ήθελε, καθώς δεν υπάρχει ουρά έξω από τα γραφεία του Αντώνης Παπαδόπουλος με επενδυτές. Οι προσδοκίες που αναπτύχθηκαν μέσω δημοσιευμάτων πριν τη σύσταση της εταιρίας προς το παρών δεν ικανοποιούν ούτε τον πιο απαισιόδοξο φίλο της Μεγάλης Κυρίας. Στις επόμενες μέρες αναμένεται να τακτοποιηθούν κάποιες διαδικαστικές εκκρεμότητες και να γίνει ουσιαστικό άνοιγμα προς τον κόσμο για αγορά μετοχών. Επιπρόσθετα ο πρόεδρος μέσω των προσωπικών του διασυνδέσεων καταβάλει προσπάθειες για ανεύρεση συμπαιχτών στην εταιρία.

Οι Φοίνικες

Στο πλάνο της εταιρίας όπως εξαγγέλθηκε είναι οι 7 Φοίνικες, εταιρίες που θα αποτελούν συνεργάτες της νεοσυσταθείσας εταιρείας με σκοπό και γνώμονα την αμφίδρομη εξυπηρέτηση συμφερόντων. Σύμφωνα με δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου, ήμασταν κοντά σε συμφωνία με 2 οπότε εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν. Επιπρόσθετα εντείνονται οι διαβουλεύσεις με εταιρίες που επέδειξαν ενδιαφέρον για το πακέτο συνεργασίας της εταιρίας.

Χορηγός αθλητικού υλικού

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η οριστικοποίηση της συμφωνίας για τον χορηγό του αθλητικού υλικού. Όπως γράψαμε η συμφωνία με την adidas Ελλάδος είναι κοντά. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και  ακολούθως η ανακοίνωση. Το συγκεκριμένο μέτωπο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να κλείσει εντός των επόμενων ημερών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ