Ενημερώθηκε ο «Κώστε», πλησιάζει Ολλανδός;

Ολοένα και πλησιάζει η ώρα του νέου τεχνικού ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης. Ο κύριος Κωστένογλου φαίνεται ότι δεν ήταν γραφτό να πετύχει στην «Μεγάλη Κυρία» και όπως πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας προ ολίγου, ειδοποιήθηκε από την διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει και την νέα χρονιά στην Ανόρθωση.

Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε και ο ίδιος, εμμέσως πλην σαφώς στην ιστοσελίδα www.kerkida.net αναφέροντας τα ακόλουθα: «Ενημερώθηκα για κάποια γεγονότα από τον Πρόεδρο. Δεν θέλω να μιλήσω δημόσια πριν βγάλει ανακοίνωση η Ανόρθωση ωστόσο λίγο πολύ τα γεγονότα είναι γνωστά».

view.php

Ως εκ τούτου θα εντατικοποιηθούν οι διαδικασίες της καθόδου υποψηφίων προπονητών για απευθείας συζητήσεις με την διοίκηση της Ανόρθωσης. Υπενθυμίζουμε ότι στην λίστα βρίσκονται δυο προπονητές με τον «εκλεκτό» να προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από την Ολλανδία.

Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας προ ημερών για το όνομα του Αντρές Πάους δεν φαίνεται να είναι αβάσιμες. Τίποτα όμως δεν είναι δεδομένο στο θέμα του προπονητή καθότι απομένουν 5 αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Πάους είναι ο ένας εκ των 2 βασικών υποψηφίων και φαντάζει το φαβορί μιας και γνωρίζεται καλά με τον Τετ Φαν Λεουβέν με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Βίτεσσε και στην Βαλέττα Μάλτας. Ο κύριος Λεουβέν αναχωρεί από την Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ