Δανιήλ Δανιήλ: Ένας «τυφλός» υπερήφανος Ανορθωσιάτης.

Ένα ιδιαίτερο θέμα εμφανίστηκε στην επικαιρότητα μέσα από το ρεπορτάζ της Άντιας Λοΐζου δημοσιογράφου της «Φωνής της Λεμεσού» και αναφέρεται στον 20χρονο Δανιήλ Δανιήλ, οπαδό της Ανόρθωσης από την Λάρνακα και φοιτητή του τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου στο ΤΕ.ΠΑ.Κ στην Λεμεσό.

Η «ιδιαιτερότητα» εντός εισαγωγικών του φίλου Δανιήλ είναι ότι είναι «τυφλός». Ένας τυφλός που σπουδάζει σε τέτοια σχολή και δει στο τρίτο έτος, δεν μπορεί παρά είναι παράδειγμα προς μίμηση και σεβασμού από όλους μας.

Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην δημοσιογράφο Άντια Λοΐζου ήταν ότι με την είσοδό της στο διαμέρισμά του αντίκρισε ¨την σάρπα της Ανόρθωσης που περήφανα διακοσμούσε τον καναπέ του¨.

Γεγονός που εμένα κυριολεκτικά – και δεν ντρέπομαι να το πω – με έκανε να νοιώσω κάπως παράξενα. Κάτι ένοιωσα να περνάει από τα σωθικά μου και να μου κόβει την ανάσα, ενώ παράλληλα οι πόροι στο δέρμα μου ερεθίστηκαν.

Πάνε κάτι χρόνια να νοιώσω έτσι. Εγώ εδώ θα θελα να δω την διοίκηση. Τόσοι και τόσοι μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο που ούτε καν Ανορθωσιατές δεν είναι. Τόσοι και τόσοι βραβεύτηκαν από τον σύλλογο.

Καιρός λοιπόν η διοίκηση να αγκαλιάσει και αυτούς που εν μέσω τέτοιας αγωνιστικής κατάστασης συνεχίζουν και έχουν υπερήφανα την σάρπα της ομάδας να κοσμεί τον καναπέ του σαλονιού τους.

Πηγή: Η Φωνή της Λεμεσού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ