Άλαν Σήρερ από την εξωτερική;

Η μετάβαση του Χρίστου Πουλλαίδη στο Λονδίνο θα κρίνει πολλά όσο αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Ως γνωστό ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης θα έχει συνάντηση με τον Κάρλος Φρέιτας τον μέχρι τώρα υπ’ αριθμό 2 υποψήφιο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο τα δεδομένα τις τελευταίες ώρες φαίνεται να αλλάζουν.

Στον πρόεδρο προτάθηκε από φίλους της Ανόρθωσης στην ομογένεια το όνομα του μεγάλου Άγγλου στράικερ Άλαν Σήρερ ο οποίος τυγχάνει και της καθολικής αποδοχής του υποψήφιου επενδυτή Τόνυ Κλεάνθους. Οι πρώτες επαφές που έγιναν δείχνουν πως υπάρχει έδαφος για συνεργασία ωστόσο οι συζητήσεις δεν μπήκαν ακόμη σε θέματα οικονομικής φύσεως. Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να υπάρξει και επικοινωνία του κ. Πουλλαίδη με τον Τιμούρ Κετσπάγια για να πάρει και από εκείνον την άποψη του για τον Άλαν Σήρερ καθώς οι δύο τους ως γνωστό διετέλεσαν συμπαίκτες κατά το πέρασμα του Τιμούρ από το Νιούκαστλ.

Το anorthosis24.net επικοινώνησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ανόρθωσης Μαρίνο Μήτρου, ζητώντας του να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την εν λόγω πληροφορία ωστόσο απέφυγε να μας απαντήσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ