Ποιος πρώην Ανορθωσιάτης σαραντάρησε και ακόμη αγωνίζεται…

Ο λόγος για τον Αμιρ Κάριτς, τον Σλοβένο αμυντικό που απετέλεσε τον εκλεκτό του Τιμούρ Κετσπάγια το καλοκαίρι του 2006 για να αντικαταστήσει τον Αλτίν Χατζί και να επανδρώσει το αριστερό άκρο της αμύνης της Ανόρθωσης. Προηγουμένως και για ένα εξάμηνο της περιόδου 2005-06 είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της ΑΕΛ αφήνοντας καλές εντυπώσεις για την αγωνιστική του αξία όχι όμως και για τον χαρακτήρα του. Από την ΑΕΛ είχε φύγει απροειδοποίητα ένα χειμωνιάτικο πρωινό του Ιανουαρίου επιστρέφοντας πίσω στην πατρίδα του.

Ο Σλοβένος στην Ανόρθωση δεν έμεινε για πολύ και ο λόγος ήταν μια χαζή κόκκινη κάρτα που πήρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2006-07. Η κάρτα αυτή στην ουσία κρέμασε την ομάδα μας, καθώς πέρα της κόκκινης είχε δοθεί και πέναλτι στον Άρη δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της ελαφράς ταξιαρχίας να πάρει το προβάδισμα.

Στη διάσκεψη τύπου που ακολούθησε ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν έξω φρενών για την αντίδραση του ποδοσφαιριστή δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

H διοίκηση έκανε πολλές θυσίες για να πληρώνονται οι παίκτες, όμως τέτοια συμπεριφορά από κάποιους παίκτες είναι αχαρακτήριστη. Πληρώσαμε αυτή τη συμπεριφορά, γιατί ήταν δύσκολο να κάνουμε κάτι με δέκα παίκτες

Η αντίδραση του Κάριτς  όπως αναμένετο δεν έμεινε ατιμώρητη και εκείνο το παιχνίδι ήταν το τελευταίο του Σλοβένου με τη φανέλα της Ανόρθωσης καθώς τέθηκε από τον Τιμούρ εκτός πλάνων.

Ο Κάριτς σήμερα είναι 40 χρονών και δεν έχει κρεμάσει ακόμη τα παπούτσια καθώς αγωνίζεται στην Malečnik ομάδα τρίτης κατηγορίας της Σλοβενίας. Το αν έχει ηρεμήσει και έχει βάλει μυαλό στο παιχνίδι του δεν το γνωρίζουμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ