Να διατηρηθεί ο κόσμος σε εγρήγορση

Το γενικό κλίμα ευφορίας ή καλύτερα ο άνεμος αισιοδοξίας που έφερε η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας και το κενό διάστημα που υπάρχει μπροστά μας καλείται να επωφεληθεί η διοίκηση της Ανόρθωσης. Είναι πλέον αντιληπτό και απόλυτα λογικό πως την τύχη του σωματείου ενόψει των κριτηρίων την κρατά στα χέρια του ο κόσμος, η δική του εισφορά θα κρίνει την έκβαση του αγώνα για την συλλογή ενός ποσού γύρω στις 600.000 ευρώ.

Ήδη ορίστηκαν επαρχιακές επιτροπές και ανακοινώθηκαν και οι λογαριασμοί που θα μπορεί ο κόσμος να εισφέρει τον οβολό του. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό, ο ρυθμός συλλογής χρημάτων πρέπει να αυξηθεί. Πρέπει η διοίκηση να εκμεταλλευτεί το κλίμα πανστρατιάς που υπάρχει και να βγει προς τα έξω στον κόσμο για τη συλλογή χρημάτων.

Θα πρέπει οι διοικούντες να αποταθούν άμεσα σε εύρωστους Ανορθωσιάτες και να πάρουν όσα πιο πολλά μπορούν δίνοντας τους παράλληλα και ανταλλάγματα που θα τους βοηθήσουν στις επιχειρήσεις τους. Η σχέση μεταξύ Ανόρθωσης και των επιχειρήσεων που έχουν Ανορθωσιάτες πρέπει να είναι αμφίδρομη. Να στηρίζουν το σωματείο αλλά να τους στηρίζει και το σωματείο.

Δεν αρκούν όμως τα πολλά από τις επιχειρήσεις, για να σωθεί το σωματείο, χρειάζονται και τα λίγα της μάζας του κόσμου. Λίγα από πολλούς, πολλά από λίγους όπως λέει και το μότο της Α.Ε.Κ για τις εισφορές ενόψει της ανέγερσης του γηπέδου.

Θα πρέπει να προγραμματιστούν εκδηλώσεις επί καθημερινής βάσης σε όλες τις πόλεις, στα χωριά όπου υπάρχει Ανορθωσιάτικη καρδιά να χτυπά. Το πρόβλημα της ρευστότητας πρέπει να αναδεικνύεται  πηγαίνοντας να βρεις τον άλλο και να του δείξεις την ανάγκη που έχεις, να την καταλάβει και να εισφέρει από το υστέρημα του. Ο κόσμος πρέπει να διατηρηθεί σε εγρήγορση για να σώσει το σωματείο, για να σώσει την Ανόρθωση.

Θα πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή και στους απόδημους και στον φοιτητή του εξωτερικού. Εξάλλου δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που οι ξενιτεμένοι δείχνουν περισσότερη ευαισθησία. Παράλληλα ο σύλλογος να προγραμματίσει και εκδηλώσεις που θα μπορεί ο κόσμος να δώσει χρήματα και να πάρει “αντάλλαγμα” είτε αυτό λέγεται fan day είτε συναυλίες είτε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

Κλειδί  είναι να παραμείνει ο κόσμος σε εγρήγορση μόνο έτσι θα έχει επιτυχία ο αγώνας που ξεκίνησε από το βράδυ της Δευτέρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ