Μήτρου: «Δεν προειδοποιήσαμε τον Κωστένογλου να προπονήσει την ομάδα με δέκα ποδοσφαιριστές»

Στην συχνότητα του Superspot Fm μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου. Στην τοποθέτηση του για το παιχνίδι ο Μήτρου ήταν ιδιαίτερα καυστικός λέγοντας χαρακτηριστικά πως φταίμε καθώς δεν προειδοποιήσαμε τον Κωστένογλου να κάνει προπονήσεις με δέκα ποδοσφαιριστές.

Μίλησε επίσης για τα κριτήρια λέγοντας πως ο φάκελος της Μεγάλης Κυρίας θα κατατεθεί το μεσημέρι και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα τα περάσουμε και αυτή την φορά. Τέλος για το θέμα του τεχνικού διευθυντή ανέφερε πως είμαστε μεταξύ των Λέουβεν και Φρέιτας με τους οποίους υπήρξαν ή θα υπάρξουν συναντήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το παιχνίδι

«Οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Πήραν προβάδισμα νωρίς, όμως  η φάση του 20΄ μας αποσυντόνισε. Η Ανόρθωση δικαιούται να αισθάνεται μια πικρία. Μας έχει γίνει συνήθεια να φεύγουμε από το ΓΣΠ με 10 ποδοσφαιριστές και ενίοτε να έχουμε πέναλτι σε βάρος μας. Ίσως φταίμε και εμείς που δεν προειδοποιήσαμε τον κ. Κωστένογλου να προπονήσει την ομάδα με δέκα ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά, στάθηκαν καλά οι ποδοσφαιριστές, όμως θέλαμε και λίγη περισσότερη τύχη για να καταφέρουμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Για άλλη μια αγωνιστική μένουμε χωρίς βαθμολογικό όφελος. Δυστυχώς δεν ήρθαν τα πράγματα όπως θέλαμε» ανέφερε αρχικά ο κ. Μήτρου.

Για τα κριτήρια…  

«Το μεσημέρι θα κατατεθεί ο φάκελος. Αισιοδοξούμε ότι θα είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Μέχρι και σήμερα το πρωί έρχονταν χρήματα και έτσι μέχρι τα μεσημέρι θα είμαστε εντάξει. Θα ήταν μεγάλο κρίμα να αρχίσουμε με αφαίρεση βαθμών».

Για τον Λέουβεν…  

«Είναι ένας από τους δύο βασικούς υποψήφιους. Ο κ. Πουλλαΐδης θα έχει κάποιες συναντήσεις. Το συντομότερο δυνατό ελπίζουμε να έχουμε κατάληξη».

Για τον Φρέιτας…  

«Θα γίνει ακόμα μια συνάντηση μαζί του. Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τον κ. Πουλλαΐδη να ολοκληρώσει τις επαφές του».

Αν θα υπάρξουν εξελίξεις με το ρόστερ με λύσεις συμβολαίων…  

«Όταν με το καλό έχουμε τον τεχνικό διευθυντή θα αρχίσουν από νωρίς οι προσθαφαιρέσεις».

Αν θα υπάρξει θέμα προπονητή…  

«Ο κ. Κωστένογλου έχει συμβόλαιο μέχρι και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Υπάρχει και η ρήτρα και όταν έρθει με το καλό ο τεχνικός διευθυντής, όλα θα μπουν κάτω από το δικό του μικροσκόπιο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ