Για τον Πρόεδρο, τον προπονητή και την Ευρώπη

Η νίκη στο αυριανό παιχνίδι κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη για πολλούς και διάφορους λόγους. Για αρχή και για λόγους επικοινωνιακούς ο Πρόεδρος δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να κατέβει στην Γ.Σ με ακόμη ένα παιχνίδι δίχως νίκη. Όχι πως η νίκη θα αλλάξει πολλά αλλά θα δώσει μια μικρή νότα αισιοδοξίας.

Να πανηγυρίσει επιτέλους νίκη θέλει και ο κόουτς της ομάδας. Από τα εναπομείναντα 12 παιχνίδια το αυριανό είναι το πιο εύκολο. Για ομάδα του βεληνεκούς της Ανόρθωσης τέτοιες καταστάσεις με σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων είναι πρωτόγνωρες και έως εκ τούτου δύσκολα διαχειρίσιμες. Σε περίπτωση δε που η ομάδα καταφέρει να φύγει με το διπλό από το Τσίρειο τότε  αναπόφευκτα ο κόουτς θα καταφέρει να αποβάλει σημαντικό μέρος της πίεσης προς το πρόσωπο του και να αρχίσει να δουλεύει απερίσπαστα για τη δύσκολη συνέχεια.

Στο παιχνίδι θα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ομόνοια και ο Ερμής, οι δύο αμέσως επόμενες ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα, συγκρούονται μεταξύ τους οπότε αναμένεται να χαθούν βαθμοί. Με νίκη ψαλιδίζουμε τη διαφορά. Εάν συνυπολογίσουμε και το γεγονός πως στην επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Ερμή και η Ομόνοια τον ΑΠΟΕΛ τότε η σημασία της νίκης αυξάνεται όπως φυσικά θα αυξηθεί η προοπτική για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ