Εσύ απέτυχες, ώρα να φεύγεις

Τα λόγια για το έργο που επιτελεί ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης στην Κ.Ο.Π περισσεύουν, επανειλημμένα γινόμαστε μάρτυρες των πιο σφαγιαστικών διαιτησιών και αυτός το βιολί του παραμένει αγέρωχος στη θέση του. Αναμφίβολα η θέση του στην Κ.Ο.Π δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, όχι μόνο γιατί αποδεικνύεται ανεπαρκής να προφυλάξει τα συμφέροντα της Ανόρθωσης αλλά ούτε τα στοιχειώδη δεν επιτυγχάνει.

Όλα αυτά τα χρόνια είδαμε πολλά, διαιτητές που παραδοσιακά μας αδικούν να ορίζονται σε ματς 6 βαθμών.

Φαινομενικά εύκολα παιχνίδια τα διεύθυναν διαιτητές που αρέσκονται να δίδουν απλόχερα κάρτες. Παλιά ξέραμε πως θα αδικηθούμε μόνο μέσα στην Λευκωσία στα υπόλοιπα θα είχαμε μια δίκαιη διαιτησία και ίση μεταχείριση, αυτό το δεδομένο για χρόνια τώρα αποτελεί παρελθόν.

Τι να θυμηθούμε και τι να ξεχάσουμε, την σφαγή στα 100 χρόνια; Το ματς με τον Άρη στο Τσίρειο του 2012; Τις αποβολές του Ρέζεκ; Τα ρεσιτάλ του Νικολαίδη; Τις κάρτες του Αναστασίου; Τα σκληρά μαρκαρίσματα στον Λαβόρδε που έμεναν ατιμώρητα την ώρα που ο ποδοσφαιριστής γέμιζε με κίτρινες λόγω αντίδρασης; Τον Τράττου με τις επιλεκτικές αποφάσεις;

Σε επίπεδο Δικαστικής επιτροπής εκεί η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο τραγική. Οι ποινές λίγο πολύ γνωστές σε όλους, στην Ανόρθωση εξαντλείται όλη η αυστηρότητα που υπάρχει.

Ουδέν φαεινότερο πως η παραμονή του Σάντη στη θέση του στην Κ.Ο.Π δεν επιφέρει κανένα όφελος στην ομάδα μας. Τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα. Αναπόφευκτα με την μη παραγωγή έργου στη θέση που βρίσκεται αποτελεί κόκκινο πανί για τον κόσμο.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Σάντης έχει προθέσεις να παραιτηθεί ή όχι, ο πρόεδρος σε παλαιότερες συζητήσεις ανέφερε πως το θέμα του εκπροσώπου στην Κ.Ο.Π θα μελετηθεί και θα ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Όμως από το μέτωπο αυτό τηρείται εδώ και μέρες σιγή ιχθύος και τίποτα δεν μπορεί να προβλεφθεί. Το μόνο σίγουρο η παραμονή του Σάντη στο πόστο του, με την προαναφερθείσα εικόνα να παραμένει αναλλοίωτη τότε δεν αφήνει μόνο εκτεθειμένο τον Σάντη αλλά και τον Χρίστο Πουλλαίδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ