Επικροτούμε αλλά δεν εθελοτυφλούμε

Δύο ήταν οι κύριες ειδήσεις της ημέρας, οι οποίες όπως εισπράξαμε ως anorthosis24.net, σκόρπισαν χαρά και ενθουσιασμό στην συντριπτική πλειοψηφία, αν όχι όλους τους Ανορθωσιάτες. Χρονικά η πρώτη είδηση αφορούσε την αποχώρηση του Αλεξάνδρου από το πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας και ταυτόχρονα την κατάληψή του από τον Μαρίνο Μήτρου. Στην μικρή κοινωνία των Ανορθωσιατών που εξακολουθούν να ακολουθούν τα τμήματα του σωματείου στα γήπεδα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ο Μαρίνος είναι γνωστός για το ήθος του και την αγάπη του προς την ομάδα. Και εδώ ο Χρίστος Πουλλαϊδης φαίνεται να ενήργησε έξυπνα, μιας και αφουγκράστηκε την λαϊκή φωνή, απομακρύνοντας έναν άνθρωπο που, απλούστατα, δεν τον «σήκωνε» το κλίμα.

Η δεύτερη είδηση αφορούσε την αποχώρηση του Αλέξα, ενός ποδοσφαιριστή που τον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε με τα κυανόλευκα, δεν κατάφερε να ξεφύγει από την λεγεώνα των ξένων ποδοσφαιριστών που ήρθε, είδε και απήλθε. Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τον μειώνουμε τώρα που είναι παρελθόν, αλλά τα στατιστικά αποδεικνύουν ότι ο Ρουμάνος αποτέλεσε την επιτομή των μέτριων ποδοσφαιριστών που κατηφορίζουν στο νησί και φεύγουν χωρίς να μπορέσουν ποτέ να κάνουν την διαφορά. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα υπήρχε και η «ανησυχία» ότι θα συμπλήρωνε τον αριθμό συμμετοχών που θα του εξασφάλιζαν αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου του για τη νέα χρονιά, γεγονός που μόνο ευχάριστα δεν ηχεί στα αυτία μας.

Παρόλο που όπως προανάφερα τα δύο αυτά γεγονότα έφεραν το χαμόγελο στα Ανορθωσιάτικα χείλη, δεν πρέπει να παρασυρόμαστε αλλά αντιθέτως να πεισμώσουμε περισσότερο αν θέλουμε η Ανόρθωση να δει άσπρη μέρα. Καμιά φορά το κλίμα ευφορίας και το ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας, οδηγεί στον εφυσηχασμό, κάτι που μόνο πολυτέλεια μπορεί να θεωρηθεί στις κρίσιμες στιγμές που περνά το σωματείο μας. Μπορεί κάποια σημάδια να φανερώνουν μιαν αλλαγή προσώπων και καταστάσεων, ωστόσο η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να παραμείνει συλλογική και να μην αφεθεί στα χέρια των λίγων, με τη σκέψη ότι η εξυγίανση έχει τροχιοδρομηθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ