Εορτασμός 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου

Πραγματοποιήθηκε ψες βράδυ ο επίσημος, ενδοσωματειακός εορτασμός των εθνικών μας επετείων, στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Κύριος ομιλητής ο Έλληνας πρέσβης, Βασίλειος Παπαϊωάννου.

«Πραγματοποιήθηκε ψες η ενδοσωματειακή εκδήλωση για τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου, στην αίθουσα “Κυριάκος Θεοχάρους”, του σταδίου “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014. Πολιτειακοί αξιωματούχοι, δημοτικοί άρχοντες και πλήθος κόσμου μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κύριος ομιλητής ήταν ο Έλληνας πρέσβης, κ. Βασίλειος Παπαϊωάννου. Ο πρέσβης, απευθυνόμενος στο ακροατήριο, πέραν από το νόημα των εθνικών επετείων, στάθηκε ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους. Αντλώντας διδάγματα μέσα από τα σοφά λόγια του Κολοκοτρώνη, τους κάλεσε να είναι ενάρετοι και να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη μόρφωση.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, το ΣΙΜΑΕ (Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ), οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών και το Ίδρυμα Απελευθερωτικού Αγώνα, τίμησαν το Σύλλογό μας για την προσφορά του στον Αγώνα της ΕΟΚΑ αλλά και την εν γένει εθνική του στάση.

Ακολούθησαν ο παιάνας της Αμμοχώστου από τον Στέλιο Χιώτη και την χορωδία του Συλλόγου μας, όπως και ο Εθνικός Ύμνος.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ