Χωρίς τον Τζέισον στο ΓΣΠ – Ούτε ο Οχαγιόν προλαβαίνει

Με αρκετές απουσίες και πάλι μεταβαίνει στο ΓΣΠ η Ανόρθωση για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Τζέισον Δημητρίου, Οχαγιόν, Γκρικαλασβίλι, Σουσιάν και Μάκος έμειναν εκτός, μαζί τους και οι Γκαρσία και Βέγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αποστολής:

«Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με την Ομόνοια, αύριο Κυριακή στις 18:00, στο ΓΣΠ.

Εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισαν στις τελευταίες προπονήσεις έμειναν οι Τζέισον Δημητρίου και Μόσε Οχαγιόν. Ούτε ο Σότα Γκρικαλασβίλι κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που απεκόμισε στον αγώνα με την ΑΕΛ.  Δεν υπολογίζονται ως γνωστόν οι Γκονζάλο Γκαρσία και Μάριο Βέγκα.

Ανέτοιμος κρίθηκε ο Μπεν Σουσιάν ενώ ο Γρηγόρης Μάκος λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετωπίζει έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βαλεντίνος Σιέλης όπως και ο Παναγιώτης Λοϊζίδης, παρότι λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή λόγω ίωσης. Για πρώτη φορά στη 18άδα ο νεαρός Θεόφιλος Χρυσοχός.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βαλβέρντ, Κωνσταντίνου, Τέκια, Ζόρζε, Οικονόμου, Σιέλης, Άντιτς, Αβραάμ, Λαΐφης, Λοϊζίδης, Μαραγκός, Θεοδώρου, Χρυσοχός, Μπεσέρα, Μακρής, Φοφανά, Κάλβο, Κολαούτι.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ