Α. Π. Ε. Πελενδρίου – Ανόρθωσις: Χωρίς άγχος αλλά με κίνητρο

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη φουτσαλική Ανόρθωση η οποία μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, ταξιδεύει στο Πελένδρι για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. Ως γνωστόν η ομάδα μας έχει εξασφαλίσει νωρίς-νωρίς την άνοδο στην Α’ κατηγορία για τη νέα χρονιά, επομένως στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια υπάρχει η δυνατότητα για πειραματισμούς που θα φανούν χρήσιμοι στη συνέχεια. Βέβαια, το βαθμολογικό κίνητρο δεν απουσιάζει, αφού πλέον η Ανόρθωση φλερτάρει με τον τίτλο του πρωταθλητή, αν και εφόσον πετύχει το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος του μαραθωνίου.

Η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, προερχόμενη από βαριά εκτός έδρας ήττα από τον Ονήσιλλο Σωτήρας με 11-6. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Ανόρθωση πέτυχε την ευκολότερη νίκη της χρονιάς όταν και διέσυρε με 9-1 την προσεχή μας αντίπαλο, σ’ ένα παιχνίδι που ο Μάριος Προδρόμου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε φουτσαλιστές που δεν είχαν πάρει ευκαιρίες μέχρι εκείνο το σημείο. Μεγάλο παιχνίδι από τους Θεριστή και Ανδρέου που σκόραραν από τρείς φορές, με τους Δημητρίου, Χαρή και Αποστόλου να συνεπικουρούν στο σκοράρισμα βρίσκοντας δίκτυα από μία φορά.

Ο αυριανός αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο Πελενδρίου, με το ενακτήριο λάκτισμα να δίνεται στις 20:00 από τους κ. Ιωάννου και Παναγή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ