Στο πάνθεον και ο Πουλλαΐδης

@Από το 2009 και εντεύθεν ο κάθε πρόεδρος μηδενός εξαιρουμένου πετύχαινε να συνδυάζει το όνομα του με μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο μόνος που δεν τα κατάφερε ήταν ο Αχιλλέας Νικολάου, δεν πρόλαβε καθ’ ότι τον καθάρισαν νωρίς.

@Απόψε το όνομα του Χρήστου Πουλλαϊδη συνδέθηκε άρρηκτα με την ταπείνωση που βιώσαμε στο Παραλίμνι. Προηγουμένως τα μηνύματα ήταν πολλά ωστόσο ο Πρόεδρος και η επιτροπή ποδοσφαιρικού τμήματος τα αγνοούσε, ο δε σύμβουλος επικοινωνίας μας έλεγε στα ράδια για μηδενιστική κριτική και προσπαθούσε μανιωδώς να μας πείσει πως όλα βαίνουν καλώς. Στα πέναλτι γλυτώσαμε το ρεζίλεμα στο κύπελλο από τη Δερύνεια, 10 λεπτά φάνηκαν αρκετά για να γλυτώσουμε την ήττα των σχολιαρόπαιδων της Αλκής, απόψε όμως οι ποδοσφαιριστές του Ανδρονίκου δεν μας χαρίστηκαν. Μας κέρδισαν πανάξια και μας βύθισαν ακόμη περισσότερο στο βούρκο που έχουμε περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

@Το βαρέλι φαντάζει άπατο. Για χρόνια αποτελέσαμε την χαρά των Βαλκανίων, από σήμερα δικαιωματικά μας ανήκει ο τίτλος αυτός και για τις εγχώριες διοργανώσεις. Η Α.Ε.Κουκλιών πήρε το πρώτο της εκτός βαθμό επί της Ανόρθωσης, η Ε.Ν.Παραλιμνίου, η προτελευταία ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα πέτυχε την πιο ευρεία νίκη της στο πρωτάθλημα επί της Ανόρθωσης. Στο που μπορούμε να σταματήσουμε δεν το γνωρίζουμε, η φανέλα πλέον δεν παίζει σημασία καθώς κανείς δεν μας υπολογίζει.

@Δεν γνωρίζω αν υπάρχει σωτηρία, αν μπορώ να ελπίζω σε καλύτερες μέρες. Ο πρόεδρος επανειλημμένα δήλωσε πως είναι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, μακάρι με αυτά που βλέπω να μπορούσα να αντλήσω λίγο από την αισιοδοξία του.

@Επόμενος στόχος η έβδομη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ