Προπώληση για το ντέρμπι

Ξεκινά το απόγευμα σήμερα η προπώληση ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης. Η διοίκηση της Ανόρθωσης κατέβαλε τις 32 χιλιάδες ευρώ που απαιτούνταν για την διεξαγωγή του αγώνα με κόσμο και αναμένει την ανταπόκριση του Ανορθωσιάτη προκειμένου να μην βγει οικονομικά ζημιωμένη αλλά και να στηριχτεί η ομάδα. Οι λαχνοί που θα υπάρχουν θα κοστίζουν €5 και η αγορά τους είναι προαιρετική.

Στην ανακοίνωση τονίζεται η ανάγκη για κόσμια και αθλητοπρεπή συμπεριφορά, ώστε να μην επέλθουν νέες τιμωρίες για το Σωματείο.

Αναλυτικά:

«Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι ξεκινά σήμερα το απόγευμα η προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΠΟΕΛ, που θα γίνει την Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 7μμ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα εισιτήρια έχουν ορισθεί στην τιμή των 15 Ευρώ τα κανονικά, 10 Ευρώ τα μαθητικά, και 1 Ευρώ τα παιδικά εισιτήρια για παιδιά κάτω των 12 ετών. Παιδικά εισιτήρια θα διατεθούν μόνο από τα ταμεία του σταδίου τη μέρα του αγώνα.  Τα ταμεία και είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 5:30μμ

Στα ταμεία και τις εισόδους του σταδίου θα διατίθενται λαχνοί, για προαιρετική αγορά, αξίας 5 ευρώ. Καλούμε τον κόσμο να αγοράσει τους λαχνούς για να βοηθήσει το Σύλλογο να μειώσει την οικονομική απώλεια που προήλθε από την εξαγορά της ποινής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας που θα παρευρεθούν στο γήπεδο όπως προστατεύσουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους, όπως αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια που θα κοστίσει με οποιοδήποτε τρόπο στην ομάδα και όπως μέσα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια «σπρώξουν» την ομάδα προς τη νίκη.  

 Εισιτήρια για τον αγώνα προπωλούνται στα ακόλουθα σημεία:
ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατάστημα αναμνηστικών (μπουτίκ) σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» – 24634114 (ώρες λειτουργίας 10:00-13:00 και 16:00 – 20:00) 
ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Περίπτερο «Στέφανος», Λεωφόρος Σταυρού 46, τηλ. 22497121. (ώρες περιπτέρου)
ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπουτίκ Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο», τηλ. 25395420. (ώρες λειτουργίας 10:00-21:00 συνεχόμενο ωράριο) 
 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Παραλίμνι – Περίπτερο «ΑΣΣΙΑ», Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 232, τηλ. 23730618. (ώρες περιπτέρου)»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ