ΜΑΧΗΤΕC UK

Το δικό του μήνυμα στέλνει ο ξενιτεμένος Ανορθωσιάτικος κόσμος της Βρετανίας, όσο αφορά τα σχέδια για τη σύσταση εταιρείας. «Οι επόμενες γενιές θα τα ακούνε από εμάς που δεν τα ζήσαμε. Σωματείο παραλάβαμε, Σωματείο θα παραδώσουμε», αναφέρουν στο μήνυμά τους… Αναλυτικά:

«Από το Ηνωμένο Βασίλειο σας στέλνουμε μήνυμα να έχετε όλοι το νου σας. Είμαστε οι τελευταίοι που ακούσαμε από τα χείλη των παππούδων μας και είδαμε τα μάτια τους βουρκωμένα όταν μας μίλαγαν για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ, για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και την προσφυγιά. Οι επόμενες γενιές θα τα ακούνε από εμάς που δεν τα ζήσαμε. Σωματείο παραλάβαμε, Σωματείο θα παραδώσουμε.

Είμαστε το μέλλον της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι το μέλλον μας, γιατί χωρίς ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν θα έχει νόημα η ζωή μας. Είμαστε φοιτητές δικηγόροι, λογιστές, μαθηματικοί, οικονομολόγοι και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Άγνωστοι μεταξύ μας, άμα αναγνωρίσουμε όμοιο μας νιώθουμε ένα πρωτόγνωρο δέσιμο. Βοηθούμε ο ένας τον άλλο. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Παράλληλα στηρίζουμε την ΙΔΕΑ μας.

Δεν είμαστε πλέον απλά οι οπαδοί μιας ομάδας. Είμαστε μέλη μιας Αδελφότητας. Είμαστε εμείς που σε λίγα χρόνια θα δίνουμε οξυγόνο στην ιστορικότερη ομάδα του νησιού. Βρείτε άλλο τρόπο και το ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι ιδέα και δεν χωράνε μικροί και σκυφτοί ανθρώποι. Έχουμε όλοι στήθη τεντωμένα, γεμάτα περηφάνια και πάντα ψηλά τα κεφάλια σε όποιο μέρος του κόσμου και να βρισκόμαστε.

Εμείς την ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν την βάζουμε μόνο πάνω από τις αξίες μας, αλλά πάνω και από τη ζωή μας. Απλά για να δείτε πόσο ανίκανοι είστε, οι φοιτητές στο εξωτερικό έχουν ανοίξει συνδέσμους και έχουν στεγάσει τα όνειρά τους κι εσείς πήρατε έτοιμο ”σπίτι” και το διαλύσατε.

Αν δεν μπορείτε, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε εμείς που ξέρουμε και από ποδόσφαιρο και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για αυτή την Ιδέα. Σας το λέμε από τώρα, οι συνδέσμοι εξωτερικού δεν θα κλείσουνε ποτέ όποια απόφαση και να πάρετε. Αντίθετα, θα δυναμώνουν και θα διδάσκουμε σε όλους τους φοιτητές του εξωτερικού την ιστορία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και την προδοσία που πάτε να κάνετε. Άλλο η ΙΔΕΑ και άλλο το ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ!

Είμαστε Βαρωσιώτες. Έχουμε την μαγκιά του λιμανιού μες το αίμα μας. Η Έδρα μας ΟΧΥΡΟ και κάθε Βαρωσιώτης ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΑΧΗΤΕC UK»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ