Κετσετζόγλου: «Ο Κωστένογλου θα παίζει σίγουρα για τη νίκη»

Το Αnorthosis24.net επικοινώνησε με τον Κώστα Κετσετζόγλου,  ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου αθλητικού portal για την Α.Ε.Κ (www.aek365.gr) και δημοσιογράφο στον  Super Sport FM της Ελλάδος, για να μας σκιαγραφήσει τον Νίκο Κωστένογλου. Ο «Κέτσε»  είναι χωρίς αμφιβολία δημοσιογραφικά ο πλέον αρμόδιος να κρίνει τον Κωστένογλου καθ’ ότι τον έζησε σε όλα τα πόστα παρουσίας του στην Α.Ε.Κ.

Σαν Αnorthosis24.net ευχαριστούμε δημόσια τον Κώστα Κετσετζόγλου για τη θετική του ανταπόκριση στο αίτημα μας.

Αναλυτικά τι μας είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

«Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι πρόβλεψη για το αν θα πετύχει ή όχι ο Νίκος Κωστένογλου στην Ανόρθωση. Για παράδειγμα αν συγκρίνεις τον «Κωστέ» με τον Ζόρζε Κόστα του οποίου παίρνει την θέση σίγουρα ο Πορτογάλος, αντικειμενικά, είναι μεγαλύτερο όνομα σε όλα. Και σαν ποδοσφαιριστής έχοντας σηκώσει όντας αρχηγός Ευρωπαϊκό κύπελλο και σαν προπονητής έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Ακόμη και το ότι τον είχε αρχηγό στη μεγάλη Πόρτο ο Μουρίνιο, είναι στα υπέρ του. Κι όμως έφυγε για να έρθει ο Νίκος.

Νομίζω πως είναι μια καλή λύση για την Ανόρθωση, ιδίως γιατί αναλαμβάνει στη μέση της χρονιάς που είναι κάτι που έχει συνηθίσει στην καριέρα του και συνήθως φέρνει καλά αποτελέσματα τους 2-3 πρώτους μήνες που εδώ θα είναι και… τελευταίοι. Της σεζόν εννοώ, όχι του «Κωστέ» στον πάγκο!

Ξέρει από πίεση πρωταθλητισμού και σαν προπονητής και σαν παίκτης, όμως τουλάχιστον στην ΑΕΚ παραήταν ευαίσθητος στην κριτική πράγμα που δεν νομίζω πως δεν θα γίνει στην Κύπρο. Είναι ένας προπονητής που όταν αναλαμβάνει συνήθως φέρνει άμεσα αποτελέσματα. Επίσης, είναι σίγουρο πως θα συσπειρώσει ένα σκληρό πυρήνα παικτών γύρω του και πάνω σε αυτούς θα στηριχτεί. Του αρέσει να στηρίζεται σε ντόπιους παίκτες κυρίως και στον βαθμό που μπορεί θα το κάνει και στην Ανόρθωση. Είναι προπονητής που θα παίζει σίγουρα για τη νίκη και πολλές φορές η ΑΕΚ έπαιξε ευχάριστο ποδόσφαιρο με τον Κωστένογλου.

Στα μειονεκτήματα από πράγματα που μπορούν να φανούν είναι μια ανασφάλεια που του βγαίνει στις δύσκολες στιγμές και μια τάση για δικαιολογίες σε οικονομικά, διοικητικά προβλήματα κτλ κι ας ξέρει τις συνθήκες με τις οποίες αναλαμβάνει.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος είναι ο άνθρωπος του ενώ για μένα είναι μεγάλο στοίχημα το αν θα καταφέρει να συνεργαστεί καλά με τον γυμναστή και τον που του όρισε η Ανόρθωση γιατί στην ΑΕΚ επέμενε να έχει τον δικό του γυμναστή και συγκεκριμένα τον Αντώνη Κέζο.

Εύχομαι καλή επιτυχία!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ