Κάποιες κίτρινες ήταν κάπως…

Το χθεσινό παιγνίδι θα κάνουμε πάρα πολύ καιρό να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Έτσι ήττα από τέτοια ομάδα κανείς δεν περίμενε, έλα όμως που αυτή η Ανόρθωση είναι ικανή για τα πάντα.

Στο χθεσινό παιγνίδι φάνηκε ακόμα μία φορά η απειθαρχία της ομάδας, σε σημείο που να αναρωτιέται ο κόσμος αν κάποιοι ποδοσφαιριστές μας ήθελαν να δεχθούν κάποιες από τις κάρτες που δέχθηκαν.

Παράδειγμα αυτή του Αλέξα και ενώ το σκορ ήταν 4-0, όπου σε μία φάση στο κέντρο του γηπέδου τράβηξε όσο πιο προκλητικά μπορούσε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, χάνοντας έτσι το παιγνίδι με την ΑΕΛ.

Ή και η δεύτερη κίτρινη του Άντιτς ο οποίος θεώρησε σωστό να υποπέσει σε φράγμα απέναντι σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 80 μέτρα μακριά από την περιοχή μας… Χάνει και αυτός το παιγνίδι με την ΑΕΛ…

Η ομάδα γενικά είναι απείθαρχη και το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο παιγνίδι με παιγνίδι. Όσοι δεν είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για τη φανέλα την οποία φοράνε, ας παν σπίτι τους. Υπάρχουν πολλοί άλλοι που θα έδιναν τα πάντα για να φορέσουν τη γαλανόλευκη φανέλα. Υπάρχουν οι νεαροί οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν θέση στον αγωνιστικό χώρο, και την ίδια ώρα κάποιοι να μας αποχαιρετήσουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ