Ισχύουν τα διαρκείας, δεν θα υπάρξει προπώληση

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις λεπτομέρειες ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ εξέδωσε νωρίτερα η Ανόρθωση. Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά. Επίσης δε θα υπάρξει προπώληση ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναφορικά με το παιχνίδι ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΛ για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης» υπενθυμίζουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι αυτό θα γίνει στο στάδιο ΓΣΖ στη Λάρνακα, λόγω τιμωρίας της έδρας μας, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 3μμ.

Τα εισιτήρια διαρκείας τόσο για τις κερκίδες όσο και για τα θεωρεία και VIP seats θα ισχύουν κανονικά.

Προπώληση εισιτηρίων δεν θα γίνει και όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο του αγώνα καλούνται να το πράττουν από τα εκδοτήρια του σταδίου που θα ανοίξουν στις 1:30μμ τη μέρα του αγώνα, ίδια ώρα που θα ανοίξουν και οι πόρτες του σταδίου. Ταμεία στο στάδιο θα ανοίξουν και για τις δύο ομάδες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ τα κανονικά, 10 ευρώ τα μαθητικά και 1 ευρώ τα παιδικά εισιτήρια.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη Δυτική εξέδρα του σταδίου (την εξέδρα που χρησιμοποιούν ως γηπεδούχοι οι ομάδες στο ΓΣΖ). Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας με εισιτήρια διαρκείας να χρησιμοποιούν την είσοδο αριθμός 3, τα άτομα με απλό εισιτήριο αγώνα την είσοδο αριθμός 2 και τα άτομα με εισιτήριο ή κάρτα θεωρείων την είσοδο αριθμός 1. Όλοι οι κάτοχοι θέσεων στα θεωρεία και VIP θα έχουν δικαίωμα παρακολούθησης του αγώνα από το χώρο επισήμων του σταδίου.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μας όπως συμμορφώνονται με τις οδηγίες και τις υποδείξεις της αστυνομίας, η οποία θα εκδώσει και ειδική ανακοίνωση για τα θέματα τροχαίας και ασφάλειας. Επίσης, παρακαλούμε τον κόσμο που θα παρευρεθεί να συνεργάζεται με το προσωπικό ασφάλειας του σταδίου, για αποφυγή ταλαιπωρίας και δυσάρεστων συμβάντων.

Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας που θα παρευρεθούν στο γήπεδο όπως προστατεύσουν την ομάδα με τη συμπεριφορά τους, όπως αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια που θα κοστίσει με οποιοδήποτε τρόπο στην ομάδα και όπως μέσα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια «σπρώξουν» την ομάδα προς τη νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ