Οι τελευταίες εκκρεμότητες για τη Συνέλευση

Στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή μιας κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης μπαίνει ο Σύλλογος. Αυτή την Πέμπτη, στις 18:00 το απόγευμα, τα μέλη που έχουν εξοφλημένες τις συνδρομές για το 2014 θα συνέλθουν στο Κτήμα Μακένζι, με μοναδικό θέμα την έγκριση ή απόρριψη της εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου για σύσταση ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Σύμφωνα με την απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης το Συμβούλιο ανέλαβε τη διεκπεραίωση πλάνου το οποίο «θα πρέπει να περιλαμβάνει το Καταστατικό της καινούργιας εταιρείας, τις απαραίτητες καταστατικές αλλαγές του Συλλόγου, τη σύμβαση συμφωνίας μεταξύ Συλλόγου και εταιρείας, καθώς και το ενημερωτικό δελτίο της καινούργιας εταιρείας και οποιαδήποτε άλλα απαραίτητα έγγραφα».

Απομένουν συνεπώς να δημοσιοποιηθούν το Καταστατικό και το ενημερωτικό δελτίο της καινούρια εταιρείας, με τον τελευταίο λόγο να ανήκει στα μέλη του Συλλόγου. Η προσέλευση αναμένεται να είναι αυξημένη παρά το δύσκολο της ημέρας (Τσικνοπέμπτη), αφού ακόμα και μέλη που είχαν αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια εκφράζουν την πρόθεση να βρεθούν σε αυτή την ιστορική Συνέλευση.

Από πλευράς διοίκησης, δεν κρύβουν την αισιοδοξία ότι η εταιρεία θα εγκριθεί, ενώ ο ΠΑΝΣΥΦΙ ετοιμάζει δυναμικές κινητοποιήσεις έξω από τον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ