Οι αποδείξεις και τα ονόματα του Χρίστου Πουλαΐδη

Με ονόματα και αριθμούς μίλησε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας η διοίκηση Χρίστου Πουλλαΐδη, σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Αρκετά από αυτά που λέχθηκαν διέρρευσαν σήμερα σε μια εφημερίδα (GoalNews) και τρεις ιστοσελίδες (oparatiritis, SentraGoal και protathlima.com).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Παρατηρητή, τα ποσά που επεδίκασε η ΦΙΦΑ για να πληρώσει το Σωματείο σε πρώην παίχτες και προπονητές αθροίζονται σε ένα αριθμό που ξεπερνά τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη, έχει πληρωθεί επιπρόσθετα σε αυτά, ένα ποσό της τάξης των 660 χιλιάδων ευρώ!

apodeixeis1

Από το 2009 μέχρι σήμερα, έχουν καταβληθεί σε μάνατζερ πέραν των 2,1 εκατομμυρίων ευρώ. Αν ίσχυε η πρακτική που θέλει τους μάνατζερ να παίρνουν το 10% της κάθε μεταγραφής, τότε θα έπρεπε να είχαμε κάνει μεταγραφές… 21 εκατομμυρίων ευρώ!

apodeixeis2

Επιπλέον, δόθηκαν τα ποσά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που απολαμβάνει η ομάδα μας και είναι της τάξης των 630 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Η Ανόρθωσις είναι στην… έκτη θέση της σχετικής κατάταξης, με την Ομόνοια να παίρνει τα τετραπλάσια (!), το ΑΠΟΕΛ σχεδόν τα τριπλάσια, την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα τα διπλάσια ενώ μέχρι και η ΑΕΚ αποζημιώνεται καλύτερα από μας.

apodeixeis3

Στο δημοσίευμα του Παρατηρητή, φιλοξενείται ακόμα η τοποθέτηση του κ. Κούσιου, ότι επί δικής του θητείας οι αμοιβές σε μάνατζερ δεν ξεπέρασαν τις 160 χιλιάδες ενώ η αποδέσμευση του Σεϊρού στοίχισε μεν 262 χιλιάδες αλλά η παραμονή του θα κόστιζε ένα εκατομμύριο! Απεκάλυψε ακόμα ότι ο Κονσίστρε υπέγραψε έγγραφο ότι δεν έχει οικονομικές απαιτήσεις από την Ανόρθωση, ωστόσο αυτό… χάθηκε μετά την παραίτησή του από την προεδρία.

apodeixeis4

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ