Οι ανακρίβειες που θύμωσαν τον Κίκη

Με σημερινή του ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ, ο επίτιμος πρόεδρος Κίκης Κωνσταντίνου κάνει λόγο για αναληθή και παραπλανητικά δημοσιεύματα που αφορούν το χρέος και τις υποχρεώσεις της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι όντως, στo εν λόγω δημοσίευμα της GoalNews υπάρχουν λάθη, κάτι που διαπιστώσαμε κι εμείς χθες.

Με μια πιο προσεκτική ματιά, κάποιος θα παρατηρήσει ότι oι Μπάκλεϊ και Φερνάντεζ δεν έφυγαν επί Κούσιου όπως αναγράφεται αλλά προηγουμένως. Μάλιστα ο Φερνάντεζ έφυγε 6 μήνες πριν εμφανιστεί ο Κυριάκος Κούσιος στα διοικητικά!

Ο Τζέφρι Λεϊβακαμπέσι έφυγε τον Ιανουάριο του 2012 ενώ ο Κίκης Κωνσταντίνου είχε αποχωρήσει από την προεδρία τον Αύγουστο του 2011. Κάποιο λάθος θα υπάρχει και στο ποσό των 183 χιλιάδων αποζημίωσης στο Λέιβα, εφόσον πήρε μόνο πριμ και δεδουλευμένα σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση.

Ο Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς παραιτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2010, με την ίδια την ανακοίνωση της διοίκησης να αναφέρει ότι υπέβαλε την παραίτηση στον Κίκη Χρυσάφη κι όχι τον Κίκη Κωνσταντίνου που ανέλαβε μερικές μέρες αργότερα.

Τέλος, ο Γκιγιέρμε Όγιος έφυγε προφανώς πριν έρθει ο Κρισμάρεβιτς και άρα θα ήταν… αδύνατο να έφευγε επί Κίκη Κωνσταντίνου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ το ποσό που αναφέρεται είναι τα δεδουλευμένα του που πληρώθηκαν από τη διοίκηση Κούσιου.

Υπάρχουν ακόμα κάποιο ποσά που αναγράφονται και δημιουργούν ερωτηματικά, όπως η αποζημίωση πέντε χιλιάδων στο Ράμος και οκτώ χιλιάδων στον Αγγέλοφ που προφανώς ήταν ένας μισθός, ενώ κάτι αντίστοιχο (δυο μισθοί) πρέπει να ισχύει και με τις 15 χιλιάδες του Μίρκο Μίχιτς. Δεδουλευμένα ήταν και οι… τρεισήμισι χιλιάδες στον Σίμοφ.

Οφείλουμε να σημειώσουμε δε, ότι ο τρίτος πίνακας με τις αποζημιώσεις αποχωρήσεων, δεν αναγνώστηκε στη Γενική Συνέλευση. Η διοίκηση του Συλλόγου δια του εκπροσώπου της χθες στο ραδιόφωνο, δεν υιοθέτησε τα δημοσιεύματα.

goalnews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ