Ελπίδα Αστρομερίτη 2 – 7 Ανόρθωσις: Το πρώτο «νοκ άουτ»

Με το δεξί ξεκίνησε την σειρά αγώνων με ομάδες του δεύτερου γκρούπ η φουτσαλική Ανόρθωση, βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα της Ελπίδας Αστρομερίτη για άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα μας διέσυρε την Λευκωσιάτικη ομάδα με το ίδιο ακριβώς σκορ με το οποίο νίκησε και στο «Κοινοτικό» αυξάνοντας την μεταξύ μας διαφορά στους 17 βαθμούς, θέτοντας μοιραία τους γηπεδούχους εκτός στόχων.

Το τελικό σκορ δεν μαρτυρά την εξέλιξη του αγώνα καθώς η «Μεγάλη Κυρία» βρέθηκε πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα, ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε διαπιστευτήρια… ανόδου. Ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα ήταν για άλλη μια φορά ένα από τα ισχυρά όπλα του Μάριου Προδρόμου, με τους Δημητρίου και Χαρή να βλέπουν δίκτυα δις και τους Παναγιώτου, Ομήρου και Χριστοδούλου να διαμορφώνουν το τελικό 2-7. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα του Αετού Σολιάς, η ομάδα μας πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την δεύτερη θέση έχοντας 4 βαθμούς περισσότερους και ένα αγώνα λιγότερο από τους προσεχείς μας αντιπάλους.

Η κυανόλευκη αρμάδα θα έχει την ευκαιρία να ανασυνταχτεί μιας και την επόμενη αγωνιστική θα έχει ρεπό λόγω της αποχώρησης του Αρίων Εργατών από το πρωτάθλημα, γεγονός που θα φέρει άλλους τρείς πόντους στο ενεργητικό μας. Οι εκτός έδρας περιπέτειες θα συνεχιστούν την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου με την Ανόρθωση να εκστρατεύει στην Σολιά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αετό, ο οποίος φιγουράρει στην τρίτη θέση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ