Δραματικό παιχνίδι – Δίκαιη νίκη

Μαχητική παρουσιάστηκε η Ολυμπιάς Φρενάρους στο Θεμιστόκλειο και μας… έβγαλε την ψυχή πριν την κερδίσουμε με 3-1 σετ, στο αποψινό παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας.

Η Μεγάλη Κυρία μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και επέτρεπε στην Ολυμπιάς να είναι κοντά στο σκορ στο πρώτο σετ. Από το 8-12, σκορ με το οποίο προηγήθηκε η φιλοξενούμενη, οι πετοσφαιριστές μας πάτησαν γκάζι και καθάρισαν το σετ με 25-18, δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Στο δεύτερο σετ επαναλάβαμε το χαλαρό ξεκίνημα, αυτή τη φορά όμως η ανάκαμψη δεν ερχόταν. Χρειάστηκε να τραυματιστεί και να αποχωρήσει χωλαίνοντας από το γήπεδο ο Μουράβτσικοβ για να αφυπνιστούν οι παίχτες μας και να παίξουν σοβαρό βόλεϋ. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το 21-25 και την ισοφάριση στα σετ.

Πρωταγωνιστής στο 3ο σετ ήταν η… διαιτησία. Πολλές αλλοπρόσαλλες αποφάσεις εκνεύρισαν πετοσφαιριστές και φίλους της Ανόρθωσης, η οποία ωστόσο πήρε το σετ με 25-18 σχετικά εύκολα και έκανε το 2-1.

Στο τρίτο σετ, όλα έμοιαζαν απλά, αφού η Ανόρθωσις ήταν καλύτερη και οδηγούσε διαρκώς. Ξαφνικά όμως… έπεσαν οι ασφάλειες και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 24 όλα. Δραματικό ήταν το φινάλε, με την Ανόρθωση να φαίνεται πιο ψύχραιμη και να γλυτώνει την ψυχρολουσία της ενδεχόμενης ισοφάρισης και του τάι-μπρέικ παίρνοντας το σετ με 26-24 και το παιχνίδι με 3-1.

Η Ανόρθωσις δεν ήταν καλή σήμερα, ωστόσο σημειώνουμε την απουσία του Γιάννη Κοντού που εγχειρίστηκε μέσα στη βδομάδα, όπως και τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Μουράβτσικοβ στο δεύτερο σετ. Σημασία έχει η ομάδα να κερδίσει ακόμα κι όταν δεν αποδίδει ωραίο βόλεϋ.

* Αμέσως μετά το παιχνίδι, κληρώθηκε ενώπιον του κόσμου το σκούτερ SYM JET με τυχερό λαχνό τον 474.

** Οι πετοσφαιριστές, μετά το τέλος του αγώνα, έλαβαν και τις επιταγές του Γενάρη από την Επιτροπή Πετόσφαιρας, η οποία παρά τις αντιξοότητες είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

*** Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το Anorthosis24.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ