Εισήγηση για αναβολή Γ.Σ.

Με ανακοίνωση προς τον Τύπο, ομάδα μελών της Ανόρθωσης εισηγείται αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της 20ής του Φεβράρη. Αναλυτικά:

Παρουσιαζόμαστε σήμερα ενώπιον του κόσμου της Ανόρθωσης για να εκφράσουμε ξεκάθαρα τις προθέσεις μας όσο αφορά το θέμα δημιουργίας ή όχι της εταιρείας.

Αφού αφουγκραστήκαμε τους προβληματισμούς του κόσμου της ομάδας μας, έχουμε καταλήξει πως η πιο σωστή επιλογή για την επιτυχία οποιουδήποτε είδους διοίκησης/διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος πρέπει να πηγάζει από μία οντότητα στην οποία ο κάθε Ανορθωσιάτης θα έχει ίσο λόγο.

Πιστεύουμε ότι με την υφιστάμενη πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου θα αλλάξουν για πάντα όλες οι αξίες και τα ιδανικά που έχουμε κληρονομήσει. Ο έλεγχος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα περάσει σε λίγα άτομα, στους λίγους μεγαλομετόχους, χωρίς τη δυνατότητα ουσιαστικής παρουσίας από τα μέλη και τον κόσμο που είναι αυτός που στα αλήθεια κράτησε την Ανόρθωση ζωντανή για 103 χρόνια.

Θεωρούμε ότι το συμφέρον του Σωματείου απαιτεί την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης για ορισμένο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να δοθεί χρόνος για να μελετηθεί και να παρουσιαστεί συναινετική λύση που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του Σωματείου. Πιστεύουμε ακράδαντα με βάση τα σημερινά δεδομένα ότι πρέπει να αποφευχθεί οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση η οποία θα διχάσει περισσότερο τον κόσμο της Ανόρθωσης. Αυτό θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου να ολοκληρώσει τη χρονιά με βάση τον προγραμματισμό του.

Το Σωματείο άντεξε 40 χρόνια προσφυγιάς μέσα από κακουχίες και αντίξοες συνθήκες και θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να βρεθεί σωστή και καθαρή λύση ούτως ώστε να ενωθεί και πάλι ο κόσμος της Ανόρθωσης. Αυτή θα είναι η τελευταία μας ευκαιρία! Έχουμε πιο πολλά να μας ενώνουν παρά να μας χωρίζουν!

Με εκτίμηση:

Τάσος Ανδρέου

Μιχάλης Βασιλείου

Γιώργος Παντελή

Αυγουστίνος Παπαθωμας

Χρίστος Ιωαννίδης

Νάτια Βραχίμη

Γιώργος Γεωργιάδης

Ανδρέας Φιλίππου

Μάριος Κίττος

Χρίστος Χατζηστεφάνου

Πανίκος Χριστοδούλου

Σάκης Διονυσίου

Βάσος Ζάκος

Αλέξης Παμπορης

Κράνπαπας Σταύρος

Βαρναβίδης Μιχάλης

Νίκος Κάρουλλας

Πανίκος Δαβίδ

Ντζόρταν Χρίστος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ