Ζόρζε Κόστα και Νταν Αλέξα παρόντες με ΑΕΚ

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας στο ραδιόφωνο του SuperSportFM, οι Ζόρζε Κόστα και Νταν Αλέξα θα είναι κανονικά παρόντες στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ και θα εκτίσουν τις τιμωρίες τους στο πρωτάθλημα, με Δόξα και Κούκλια.

Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του κ.Αλεξάνδρου:

«Κάναμε το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι, ντέρμπι και πολύ δύσκολο. Ευτυχώς καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Για μας τελείωσε το παιχνίδι. Δεν μας ικανοποιεί η εμφάνιση. Όταν σοβαρευτήκαμε δικαιολογήσαμε τον τίτλο του φαβορί. Κρατάμε τα θετικά, την εμφάνιση του Οικονόμου, το πρώτο γκολ του Μακρή και το ότι γυρίσαμε το παιχνίδι. Φτάνει το χθεσινό πάθημα να μας γίνει μάθημα. Θα κρατήσουμε τα αρνητικά για να τα βελτιώσουμε και θα επικεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στα προηγούμενα παιχνίδια σταθήκαμε πολύ καλά. Ήμασταν καλύτεροι στα τρία ντέρμπι με Ερμή, Ομόνοια και Απόλλωνα. Για μια σειρά από λόγους μαζέψαμε μόνο δύο βαθμούς. Χθες θα υπήρχε το στοιχείο της υποτίμησης. Προβλημάτισε η εμφάνιση, αλλά να μην το γενικεύουμε επειδή είχε μια κακή εμφάνιση. Αν εξαιρέσουμε την ήττα από την ΑΕΛ στη Λεμεσό σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπήρχε καλύτερος αντίπαλος από εμάς. Δεν παίζουμε το ποδόσφαιρο που ελκύει τα πλήθη, όμως ποιος το κάνει; Είμαστε πεπεισμένοι ότι την Τετάρτη στον αγώνα με την ΑΕΚ, η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη στην αγωνιστική της παρουσία»

Για τα αγωνιστικά…  

«Θα είναι εκτός ο Μπεσέρα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δυστυχώς δεν είχαμε ανταπόκριση από την ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν. Ο Σοσιάν είναι τραυματίας. Όλα δείχνουν ότι ο Ζόρζε θα προλάβει ενώ είμαστε αισιόδοξοι και για τον Θεοδώρου. Επιστρέφουν οι Αλέξα και Δημητρίου. Αλέξα και Ζόρζε Κόστα θα εκτίσουν τις επιπλέον αγωνιστικές της τιμωρίας τους στα παιχνίδια με Δόξα και ΑΕΚ Κουκλιών».

Για τα κριτήρια…  

«Ο φάκελος μας θα κατατεθεί και θα περάσουμε τον μηνιαίο έλεγχο. Είμαστε σε μια άσχημη κατάσταση. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Λεφτά δεν υπάρχουν. Υποχρεώσεις υπάρχουν πάρα πολλές και είναι τεράστιες. Θέλουμε τη συνεισφορά του κόσμου. Για αυτό πιστεύει η διοίκηση ότι μέσω της εταιρείας θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Για αυτό επισπεύδεται η διαδικασία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ