Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση των προέδρων

Όπως ήδη διέρρευσε, το πρωί σήμερα έγινε συνάντηση τεσσάρων πρώην προέδρων της Ανόρθωσης. Παρόντες ήταν οι Αντρέας Παντελή, Αντώνης Δημητρίου, Κυριάκος Κούσιος και Κίκης Κωνσταντίνου, ενώ απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους – αλλά κρατούνταν ενήμερος – ο Κρις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Anorthosis24, υπήρξε συζήτηση επί της πρότασης του Χρίστου Πουλλαΐδη για σύσταση εταιρείας και εκφράστηκαν διάφορες απόψεις, παρατηρήσεις και ενστάσεις. Μάλιστα, το πλάνο χαρακτηρίστηκε ως πρόχειρο και δεν φαίνεται να έπεισε για τις πιθανότητες επιτυχίας του!

Εκείνο που αποφασίστηκε να γίνει, είναι να αποσταλεί μια επιστολή προς τον Χρίστο Πουλλαΐδη, η οποία θα συνταχθεί άμεσα και θα συνοψίζει όλες τις ενστάσεις και παρατηρήσεις των πρώην προέδρων της Μεγάλης Κυρίας. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δε, ήδη ο νυν πρόεδρος έλαβε πολυσέλιδες επιστολές με παρατηρήσεις τόσο επί της αρχικής πρότασης (που δεν είδε το φως της δημοσιότητας αλλά ήταν για τα μάτια των προέδρων) όσο και επί της βελτιωμένης (του σημειώματος αρχικών προθέσεων). Επιπλέον, στην επιστολή θα ζητηθεί από τον πρόεδρο της Ανόρθωσης να ανατεθεί σε ανεξάρτητο οίκο η εις βάθος διερεύνηση του θέματος σύστασης εταιρείας.

Φαίνεται λοιπόν, ότι στη Γενική Συνέλευση της 9ης του Γενάρη, δύσκολα ο Χρίστος Πουλλαΐδης θα πάρει το «ναι» των πρώην προέδρων στην πρότασή του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ