Τα κατορθώματα… της Αγγέλας!

Ουκ ολίγες φορές ενήργησε εναντίον της ομάδας μας και πήρε λανθασμένες αποφάσεις εις βάρος της Ανόρθωσης. Ο λόγος για τη βοηθό διαιτητή, Αγγέλα Κυριάκου, η οποία σε κάθε της εμφάνιση επιβεβαιώνει το μίσος και την απέχθεια της προς την Ανόρθωση. Μερικά βασικά πράγματα τα οποία γνωρίζει και ο πιο άσχετος φίλαθλος του ποδοσφαίρου περί κανονισμών διαιτησίας, αυτή τα αψήφισε και έκανε το δικό της. Κάποια από τα πιο χτυπητά παραδείγματα που έρχονται στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι:
13 Φεβρουαρίου του 2011, και η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Δόξα στο Αντώνης Παπαδόπουλος για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το γήπεδο βουβό λόγω τιμωρίας της έδρας μας. Η ομάδα μας προηγείται 1-0, με τη Δόξα στο 34’ να ισοφαρίζει. Βοηθός στην πλευρά που επιτίθεται η Δόξα, ποια άλλη, η Αγγέλα Κυριάκου! Ναι, σωστά μαντέψατε, το τέρμα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ. Και μιλάμε για οφσάιντ δύο μέτρα! Η φάση όμως, έχει την ιδιαιτερότητά της, που δείχνει ξεκάθαρα ότι η Αγγέλα δεν κάνει για να είναι στην κυπριακή διαιτησία.

Ποδοσφαιριστής της Δόξας λοιπόν κάνει το σουτ, η μπάλα χτυπάει σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και φτάνει σε ποδοσφαιριστή της Δόξας, ο οποίος καλυπτόταν από ένα ποδοσφαιριστή μας. Και λέμε ένα ποδοσφαιριστή μας, καθώς ο τερματοφύλακας βρισκόταν δύο μέτρα πίσω από τον ποδοσφαιριστή της Δόξας, άρα το τέρμα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ.

aggela doxa

Να υπενθυμίσουμε στην κυρία Αγγέλα, ότι δίνεις οφσάιντ όταν δεν καλύπτουν τον επιτιθέμενο ποδοσφαιριστή δύο ή περισσότεροι παίχτες. Η κ. Αγγέλα, νομιζόμενη ότι την καλύπτει ο κανονισμός αφού είδε ένα ποδοσφαιριστή μας να καλύπτει αυτόν της Δόξας, μέτρησε κανονικά το τέρμα και φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι γνώσεις της για τα βασικά της διαιτησίας είναι ελάχιστες.

Δύο χρόνια μετά, και συγκεκριμένα στο περσινό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, ήταν το κεντρικό πρόσωπο ενός αγώνα που για 40 λεπτά δεν έδωσε δικαίωμα για αμφισβήτηση. Η αετομάτης βοηθός κατάφερε (διότι περί επιτεύγματος πρόκειται) να δει παράβαση σε μια φάση που οι ποδοσφαιριστές μονομάχησαν δίπλα-δίπλα και κάθετα με το οπτικό της πεδίο.  Είναι άξιο απορίας πως κατάφερε να εντοπίσει την “όποια” παράβαση, με το κορμί του Ζόρζε να σκεπάζει τον χώρο μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών και ουσιαστικά καλύπτοντας τα όποια αλληλοτραβήγματα σημειώθηκαν. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι η βοηθός έδειξε στρατιωτική πειθαρχία και πυγμή ώστε να περάσει η άποψή της, εν αντιθέσει με τον διαιτητή Χρυσοστόμου.

aggela

 

apollon kokkini

Καλά είναι ανώτεροι της να επανεκτιμήσουν την κατάσταση μαζί της, γιατί η κυρία αυτή ΔΕΝ μπορεί!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ