Στην υγειά του επόμενου…

@Όλοι οι προπονητές στην Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια έχουν την ίδια τύχη. Έρχονται μετά βαϊων και κλάδων, ξεκινούν ενθαρρυντικά και στο τέλος φεύγουν ως αποτυχημένοι.

@Κάπως έτσι είναι το έργο και με τον Ζόρζε Κόστα, ήρθε τον Αύγουστο ως λύση  ανάγκης. Προηγουμένως ο Γιανέφσκι κορόιδευε την επιτροπή προγραμματισμού για 20 και βάλε μέρες πως θα μείνει ελεύθερος από τα Σκόπια.  Όταν ήρθε όμως η ώρα των υπογραφών οι Σκοπιανοί αξίωσαν χρήματα να τον αφήσουν. Θέλαμε όμως προπονητή εδώ και τώρα καθώς για χάριν του καταστατικού μείναμε με απολυόμενο προπονητή για 20 μέρες, δεν μας ένοιαζε καν ούτε το πως έπαιζε ούτε το τι έκανε και έτσι η επιτροπή προγραμματισμού κατέληξε στον Ζόρζε Κόστα μιας και ο άνθρωπος ήταν ελεύθερος και μπορούσε να έρθει Κύπρο άμεσα. Ούτε ρωτήσαμε πως παίζει, ούτε τι αμέ έχει ο άνθρωπος. Συγνώμη δεν φταίνε οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί, φταίνε οι Σκοπιανοί μας τα έκαναν όλα αυτά γιατί η Μακεδονία ήταν και θα μείνει Ελληνική.

@Η ομάδα που παρέλαβε ο Ζόρζε Κόστα ξεκίνησε με μπάτζετ 1.5 εκατομμυρίου αλλά στο τέλος κατέληξε να είναι 3 παρά και φυσικά κτισμένη δίχως πλάνο. Όποιος μας γυάλιζε τον παίρναμε για αυτό εξάλλου δεν έχουμε αριστερό ακραίο αμυντικό. Δεν φταίει κανείς απλά δεν υπήρχε αριστερό μπακ που να γυαλίζει.

@Αλήθεια στις 20 του Φλεβάρη πολύ φοβάμαι πως το μισθολόγιο θα ανέβει κι άλλο. Και ο νοών νοεί το.

@Ο Πορτογάλος φεύγει λοιπόν όπως έφυγε πέρσι ο Λέβι, για να κατευνάσουν τα πνεύματα και όχι γιατί υπάρχει πλάνο και μεθοδικότητα. Ο κόσμος είναι εξοργισμένος, διώχνουμε τον προπονητή που είναι καμένος, ανακοινώνουμε νέο για να αγοράσουμε χρόνο, έτσι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο κάτι που μας εξασφαλίζει και την ενότητα και την οικονομική εξυγίανση.  Δεν είναι έτσι που γίνεται τα τελευταία χρόνια;

@Στην Ανόρθωση όμως αποτυγχάνουν μόνο οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις είναι στο απυρόβλητο, άλλοτε για χάριν της ενότητας, της οικονομικής εξυγίανσης της διαφάνειας κ.ο.κ.  Κι ας είναι αυτοί που έχουν χρεώσει το σωματείο και συρρικνώνουν καθημερινώς την Ανόρθωση εντός και εκτός γηπέδου. Δεν φταίνε όμως, είναι στρατιώτες δίχως στρατηγό. Λένε ένα απλό συγνώμη, ίσως να μην το εννοούν κιόλας, παίρνουν το σακάκι τους και μας λένε και αντίο.

@Στον επόμενο προπονητή μαζί με την ανακοίνωση πρόσληψης μην ξεχάσετε να μας ανακοινώσετε και την ημερομηνία λήξης.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ