Συστάσεις σε Ζόρζε Κόστα

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας, μέλος της διοίκησης της Ανόρθωσης είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Ζόρζε Κόστα με αντικείμενο την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Αλκή.

Εκφράστηκαν σφοδρά παράπονα για την νωχελικότητα των ποδοσφαιριστών, την έλλειψη πάθους και έγιναν αυστηρές συστάσεις στον Ζόρζε Κόστα όπως παρόμοια εμφάνιση να μην επαναληφθεί.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά  που μέλος της διοίκησης τα λέει με τον Πορτογάλο τεχνικό για την παρουσία της ομάδας. Παρόμοια συνάντηση είχαμε και μετά τον αγώνα Ανόρθωσις – Αναγέννηση Δερύνειας για τον θεσμό του Κυπέλλου. Γεγονός που προμηνύει ότι σε περίπτωση τρίτης παρόμοιας παρουσίας, ίσως να εξεταστεί και θέμα συνεργασίας Ανόρθωσης και Ζόρζε Κόστα.

Όπως και να ‘χει, ο αγώνας και η παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με την Αλκή θα πρέπει να περιθωριοποιηθεί για την ώρα, καθότι αύριο η «Μεγάλη Κυρία» δίνει ένα σημαντικό αγώνα για τους 16 του κυπέλλου, απέναντι σε μια ομάδα που ο μοναδικός της στόχος για την χρονιά είναι ο εν λόγω θεσμός καθώς επίσης και το γόητρο, να κάνει την ζημιά στους «μεγάλους» του Κυπριακού ποδοσφαίρου και δη της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ