Ο Ράουφμαν γιατί δεν παραπέμπεται στη Δικαστική; – Τι ισχύει για ΖΚ

Οι πληροφορίες του Anorthosis24 αναφέρουν ότι ο έφορος της Ομόνοιας Ράινερ Ράουφμαν δεν πρόκειται να παραπεμφθεί στη Δικαστική Επιτροπή της ΚΟΠ, για το επεισόδιο με το Ζόρζε Κόστα και τους θεατρινισμούς του που ακολούθησαν.

Ο Ράουφμαν, φαίνεται από το βίντεο της LTV να προκαλεί αρχικά το Ζόρζε Κόστα και πιθανόν να τον φτύνει πριν σωριαστεί σαν πυροβολημένος στο έδαφος:

Καλούμε τη διοίκηση της ομάδας μας και ειδικά τον εκπρόσωπο μας στην ΚΟΠ, να απαιτήσουν την παραδειγματική τιμωρία του Ράινερ Ράουφμαν, τόσο για τις προκλήσεις και το φτύσιμο, όσο και για τους θεατρινισμούς του, με τους οποίους πέτυχε την αποβολή του ΖΚ και επεδίωξε την αποβολή του Τζέισον Δημητρίου.

Σε ότι αφορά τον προπονητή μας, ο κανονισμός της ΚΟΠ, προνοεί ποινή τριών αγωνιστικών για επίθεση και δέκα για σοβαρή επίθεση. Όλα εξαρτώνται από τις εκθέσεις διαιτητού και παρατηρητών.

Άρθρο 9:

«(ε) Αποβολή για τρεις αγώνες όλων των διοργανώσεων ή για μεγαλύτερη περίοδο, για επίθεση σε ποδοσφαιριστές ή άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονται σε ποδοσφαιρικό αγώνα και επιβολή ποινής προστίμου τουλάχιστον 600 ευρώ.

(στ) Αποβολή για δέκα αγώνες όλων των διοργανώσεων ή για μεγαλύτερη περίοδο, για σοβαρή επίθεση σε ποδοσφαιριστές ή άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονται σε ποδοσφαιρικό αγώνα και επιβολή ποινής προστίμου τουλάχιστον 1,200 ευρώ.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ