Νικητές το «μπλε» και το «άσπρο»

Μια ονειρική βραδιά απόλαυσαν όσοι φίλοι της Ανόρθωσης παρευρέθηκαν απόψε στο «Κοινοτικό», κατά τη διάρκεια της οποίας αστέρες του παρελθόντος αντιμετώπισαν την φουτσαλική ομάδα του σωματείου. Τιμούρ Κετσπάια, Νίκος Φρούσος, Νίκος Νικολάου, Πανίκος Πούννας, Χριστάκης Κασσιανός και Αριάν Μπεκιάι ήταν τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς, με τους παλιούς να θυμούνται και τους νέους να μαθαίνουν ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

20140121_200521

Η σεμνή τελετή ξεκίνησε με φαντασμαγορική παρουσίαση των φουτσαλιστών των δύο ομάδων, με τους θρύλους της Ανόρθωσης να γνωρίζουν την αποθέωση από τους 500 και πλέον Ανορθωσιάτες που κατέκλυσαν το γήπεδο. Ιδιαίτερα συγκινητικές οι στιγμές που προβλήθηκαν και αφορούσαν τα επιτεύγματα της εξάδας αστέρων, οι οποίοι ήταν παρόντες στις ενδοξότερες στιγμές του σωματείου κατά το πρόσφατο παρελθόν.

legenfs

Στον σύντομο λόγο που απηύθυνε ο μεγάλος καραφλός Τιμούρ Κετσπάια, ευχαρίστησε το κόσμο που έδωσε το παρόν του στην εκδήλωση και ευχήθηκε με χιουμοριστική διάθεση ότι η ομάδα του θα στεκόταν αξιοπρεπώς. Πράγματι, η εμπειρία επικράτησε της νεανικότητας με την ομάδα των «Legends» να επικρατεί με 6-4 με σκόρερ τους Φρούσο (2), Κασιανό (2), Πούνα και βεβαίως Τιμούρ, ο οποίος θύμισε κατά διαστήματα το φονικό αριστερό βολέ.

speach

Το τελικό σφύριγμα βρήκε όλους τους παρευρισκόμενους όρθιους να αποθεώνουν την προσπάθεια των πρωταγωνιστών σε μια άκρως πετυχημένη βραδιά από κάθε άποψη. Είναι πραγματικά τέτοιες λιτές εκδηλώσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά τόσο γεμάτες από πλευράς προσωπικοτήτων και συναισθημάτων, που θυμίζουν κάτι από… Ανόρθωση.

oso

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ