Με επιτυχία στέφθηκε ο χορός των Ακαδημιών (Φωτογραφίες & Βίντεο)

Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή οι ακαδημίες της ομάδας μας, στο κτήμα Μακένζι, στη Λάρνακα.

Από την επίσημη σελίδα του συλλόγου:

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10.01.2014 μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα ο πρωτοχρονιάτικος χορός των ακαδημιών του σωματείου μας στο κτήμα Μακένζυ στην Λάρνακα.
Παρουσία του προέδρου του σωματείου κ. Χρήστου Πουλλαΐδη, μελών του Δ.Σ, ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, αθλητών όλων των ηλικιών και πλήθος κόσμου που είχαν όλοι την ευκαιρία να πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παρουσία ποδοσφαιριστών της Α ΟΜΑΔΑΣ με αυτόγραφα και φωτογραφίες προς τα παιδιά, χαιρετισμό από τον πρόεδρο του σωματείου κ. Πουλλαίδη και τον πρόεδρο της επιτροπής ακαδημιών Χρίστο Γεράνη, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή της σχολής χορού Φήμης την οποία και ευχαριστούμε για την παρουσία και στήριξη τους.

Ειδική βράβευση απονεμήθηκε στους κυρίους Τουμάζο Τουμάζου και Κούλλη Θεοδώρου για την εθελοντική προσφορά τους στις ακαδημίες εδώ και μια εικοσαετία. Τιμήθηκαν επίσης οι προπονητές όλων των ομάδων μας και η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της βασιλόπιττας.

Η επιτροπή ακαδημιών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν για να γίνει και φέτος ο χορός πραγματικότητα, χορηγούς, δωροθέτες και γονείς των παιδιών για την στήριξη τους.»

[nggallery id=127]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ