Οι ημερολογιακές πρεμιέρες της πενταετίας

To anorthosis24.net πραγματοποιεί μια αναδρομή στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις των προηγούμενων πέντε χρόνων, με την «Μεγάλη Κυρία» να έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό στατιστικό, κρατώντας την εστία της απαραβίαστη. Οι τριάρες έχουν την τιμητική τους μιας και εμφανίστηκαν τις δύο τελευταίες χρονιές, όπως και το 2010 στο Τσίρειο, με την ομάδα μας να πραγματοποιεί ξεκίνημα με το δεξί. Από τους σκόρερ των τελευταίων χρόνων μόνο οι Οκκάς και Μαραγκός παραμένουν στο έμψυχο δυναμικό της Ανόρθωσης, ενώ πρώτοι σκόρερ είναι οι Λαμπάν και Λαβόρδε με δύο γκολ έκαστος.

05/01/2013
Ανόρθωση – Δόξα Κατοκοπιάς 3 – 0 (Ρέζεκ, Ινζχάγκι, Σπατάτσιο)

Το επιθετικό κρεσέντο της αρμάδας του Ρόνι Λεβί μένει ανεπηρέαστο από την διακοπή των Χριστουγέννων και στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για το έτος που αποχαιρετούμε, σάρωσε την Δόξα με το επιβλητικό 3-0. Ο Ρέζεκ άνοιξε το χορό των τερμάτων με προβολή και ο Σπατάτσιο τον έκλεισε στις καθυστερήσεις με σόλο ενέργεια από δεξία, αφού ενδιάμεσα ο Ινζχάγκι είχε βάλει και αυτός την υπογραφή του στο ιδανικό ξεκίνημα.

07/01/2012
Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση 0 – 3 (Οκκάς, Λαβόρδε, Αγγέλοφ)

Η οβίδα του Γιαννάκη Οκκά από μεγάλη απόσταση άνοιξε τον δρόμο προς την επιτυχία, με τον αρχηγό να λύνει τον γόρδιο δεσμό στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Κορυφαίος του αγώνα ο Βούλγαος Στάνισλαβ Αγγέλοφ ο οποίος πέραν από το τρίτο γκολ της ομάδας μας, μοίρασε και στην ασσίστ στο Λαβόρδε που έφερε το 0-2.

08/01/2011
Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 2 – 0 (Λάμπαν, Λαβόρδε)

Ονειρικό ντεπούτο για τον Στάνιμιρ Στοΐλοφ στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» απέναντι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αν και ελάχιστοι θα στοιχημάτιζαν υπέρ της Ανόρθωσης των πρωτοεμφανιζόμενων Αγγέλοφ, Σπρόγκελ και Λουμπίνκοβιτς, η μαχητικότητα των Λαμπάν και Λαβόρδε έφεραν τα δύο νικητήρια γκολ με το 2011 να ξεκινά με τις τις καλύτερες προϋποθέσεις.

03/01/2010
Άρης – Ανόρθωση 0 – 3 (Οκκάς, Μαραγκός, Λαμπάν)

Με τον Σλάβο Μούσλιν στο τιμόνι και τον Νοτιοαφρικανό Ντελρόν Μπάκλεϋ να συμμετέχει στα δύο κερδισμένα πέναλτυ, η Ανόρθωση πέρασε σαν οδοστρωτήρας από το Τσίρειο, πετυχαίνοντας 3 γκολ στα πρώτα 55 λεπτά του αγώνα. Εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ του Μαραγκού με σουτ στην κίνηση για το 0-2 και το γνωστό πέναλτυ αλά Πανένγκα του Λαμπάν ήταν τα αξιοσημείωτα της πρεμιέρας του 2010.

03/01/2009
Εθνικός Άχνας – Ανόρθωση 0 – 1 (Νικολάου)

axna

Στον απόηχο της ιστορικής συμμετόχης στους ομίλους του Champions League και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκο Νικολάου, η Ανόρθωση γίνεται η πρώτη ομάδα που περνά νικηφόρα από το Δασάκι. Ο αρχηγός εκτός από το γκολ που πέτυχε, αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ σημάδεψε μια φορά το κάθετο δοκάρι του Εθνικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ