Επιτέλους σταθερότητα (;)

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο προκύπτει από τον χθεσινό αγώνα, το οποίο πηγάζει από τη μεστή εμφάνιση του Μόσε Οχαγιόν. Κατά την διετή (σχεδόν) παρουσία του στην Ανόρθωση, ο Ισραηλινός μέσος αδυνατούσε να πραγματοποιήσει δύο συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Ιδιαίτερα την περσινή περίοδο, όποτε κατάφερνε να κερδίζει φανέλα βασικού, δεν παρουσιαζόταν αντάξιος των προσδοκιών με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να επέστρεφε στον πάγκο.

Την περίοδο 2012-2013, ο Οχαγιόν πήρε φανέλα βασικού μόλις έξι φορές, με τον Ισραηλίτη να αποχωρεί πριν το τελικό σφύριγμα σε τέσσερις περιπτώσεις, ενώ ουσιαστικά στους μοναδικούς δύο αγώνες που είχε γεμάτη συμμετοχή ήταν με την Αλκή στο ΓΣΖ, αλλά και στον άνευ σημασίας αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στα playoff. Είναι γεγονός ότι όσο δύσκολα κατάφερνε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρόνι Λέβι, τόσο εύκολα αδικούσε τον εαυτό του μιας και παρουσιαζόταν ιδιαίτερα ασταθής.

Τη φετινή περίοδο είδαμε το νούμερο 99 στις αρχικές επιλογές του Ζόρζε Κόστα τέσσερις φορές, ωστόσο και πάλι είτε αντικαταστάθηκε, είτε δεν κατάφερε να περάσει στη λίστα των διακριθέντων. Χθες λοιπόν μετά το σημαντικό γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ για το κύπελλο, ευτύχησε να έχει μια πολύ καλή παρουσία με έξυπνες τοποθετήσεις και μοίρασμα παιχνιδιού, με αποκορύφωμα τις πάσες από τις οποίες προήλθαν το πρώτο, δεύτερο, τρίτο και πέμπτο γκολ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ