Έλειψε!

Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις σε τρία παιγνίδια με τη φανέλα της ομάδας (με Απόλλωνα και Αλκή για το πρωτάθλημα και ΑΕΚ για το Κύπελλο), όμως η απουσία του Δημήτρη Οικονόμου στο χθεσινό παιγνίδι με την ΑΕΚ ήταν εμφανέστατη.

Ο Κύπριος αμυντικός μπήκε από την αρχή στα βαθιά (ντέρμπι με Απόλλωνα), όμως από το δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου παιγνιδιού όπου και έφυγε το άγχος και βρήκε τα πατήματά του, και για όσο αγωνίστηκε και στα υπόλοιπα παιγνίδια, ήταν πραγματικά απροσπέλαστος κερδίζοντας κατά κράτος τις περισσότερες μονομαχίες με τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, ενώ ακόμη και με τη μπάλα στα πόδια κατάφερε με μακρινές μπαλιές να δημιουργήσει καλές προϋποθέσεις για γρήγορο παιγνίδι.

Φυσικά λόγω απειρίας έκανε και το λάθος στο παιγνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ όπου παραχώρησε το πέναλτι, όμως τέτοια λάθη είναι αναμενόμενα από ποδοσφαιριστές οι οποίοι μόλις τώρα αρχίζουν να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους. Άλλωστε όπως είδαμε και χθες απέναντι στα Κούκλια, ποδοσφαιριστές που «έφαγαν» τα γήπεδα με το κουτάλι και πληρώνονται δεκάδες χιλιάδες Ευρώ είναι πολύ πιο επιρρεπείς στο λάθος.

Άποψη μας είναι πως αυτή τη στιγμή το αμυντικό δίδυμο της ομάδας πρέπει να αποτελείται από τους Πάολο Ζόρζε και Δημήτρη Οικονόμου. Ο Πορτογάλος, μετά το πολύ κακό ξεκίνημά του μέσα στη χρονιά, κάνει εξαιρετικά παιγνίδια και ο Δημήτρης Οικονόμου μπορεί να μάθει πολλά δίπλα στον Πορτογάλο.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν ο Κύπριος αμυντικός θα είναι έτοιμος για το παιγνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ, και αν είναι, αν θα κάνει το αυτονόητο ο Ζόρζε Κόστα βάζοντάς τον στη βασική εντεκάδα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ